d'Acord proposa reaprofitar les bordes buides, Terceravia i UP+Demòcrates demanen el vot i Progressistes SDP es preocupa pel comerç al Pas

www.andorradifusio.ad

En l'últim dia de campanya efectiva per als candidats territorials, algun ha aprofitat per destacar la feina feta i demanar el vot per entrar al Consell General. D'altres donen a conèixer les darreres propostes per a Encamp i el Pas de la Casa.

La candidatura d'Acord d'Encamp vol despertar la parròquia de l'estat 'letàrgic', diuen, en el qual es troba.

Una de les mesures que volen impulsar és la dinamització de bordes buides amb petits comerços o cafeteries a Les Bons aprofitant l'entorn de Sant Romà i la Torre dels Moros. Abans però cal un aparcament.

També creuen que s'ha de revitalitzar el camí de les Pardines i el llac d'Engolasters perquè recuperi l'atractiu que havia tingut temps enrere.

Quan falten dos dies per als comicis, la candidatura territorial de Terceravia +UL+I tanca una campanya que qualifica de sentit comú i que creuen que pot portar el canvi que necessita el país. Per això Roc Torres ha demanat el vot nacional per a Josep Pintat i el de la seva candidatura per entrar al Consell.

Il·lusionat amb el projecte i convençut que una altra manera de fer és possible espera que els esforços tinguin la seva recompensa, el diumenge.

Els candidats d'Units per al Progrés més Demòcrates es consideren l'opció més realista per seguir governant el país.

Maria Martisella, candidata de la llista territorial, ha afirmat que durant aquests dies previs als comicis han pogut conèixer de primera els neguits de molts dels ciutadans de la seva parròquia i aportar-los solucions, moltes ja recollides al programa.

Maria Martisella ha demanat que diumenge la gent voti Units per al Progrés+Demòcrates

El candidat de Progressistes SDP s'ha reunit amb el president d'Iniciativa Publicitària, Jean-Jacques Carrier, per recollir els seus neguits. Després de dues setmanes de campanya i més enllà de l'embelliment, les demandes passen per les dificultats del comerç electrònic.

D'altra banda es comprometen a pujar un logopeda i un pediatre fix al poble per estalviar temps i diners a les famílies que ho necessitin. També reiteren el transport públic gratuït.

Informa: Rosa Alberch/Joan A. Sarmiento
Imatges: Kevin Ribeiro/Jordi Seabra

Comparteix: