d'Acord recull les inquietuds de la gent gran i Demòcrates se centra en transició energètica

www.andorradifusio.ad

A Canillo la candidatura de d'Acord proposa crear una llar per a la gent gran amb més espai, més activitat i més funcionalitat. Per la seva part des de Demòcrates aposten per desenvolupar els reglaments de la llei de transició energètica i del canvi climàtic.

Els candidats de d'Acord van compartir unes hores amb la gent gran de la parròquia, sobretot per escoltar les seves inquietuds, tot i que també van aprofitar per presentar algunes de les propostes que la candidatura defensa per millorar la vida d'aquest col·lectiu.

Josep Antoni Reina els assegurava que tindran en compte totes i cadascuna de les propostes escoltades i els ha avançat algunes de les millores que d'Acord vol tirar endavant en cas de resultar la llista més votada diumenge vinent. Una d'elles seria crear un recinte més espaiós i funcional, amb més activitats.

I des de Demòcrates consideren que un dels reptes de la nova legislatura ha de ser desenvolupar els reglaments de la llei de transició energètica i del canvi climàtic.

D'aquesta forma s'aconseguiria complir els objectius d'arribar al 2030 generant el 30% de l'energia que consumeix el país. En aquest sentit recorden que la llei és una aposta per les energies netes, respectuoses amb el medi ambient.

Palmitjavila recorda que per aconseguir els nivells de producció pròpia es construiran noves plantes de cogeneració a Andorra la Vella i el Pas de la Casa.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Ruben Calvo

Comparteix: