Balanç positiu de la candidatura demòcrata d'Andorra la Vella mentre Terceravia+UL+I aprofita per reiterar les crítiques a les negociacions amb la UE

www.andorradifusio.ad

A Andorra la Vella, Demòcrates ha fet balanç del que ha estat la campanya i es mostra confiat d'aconseguir els dos candidats a la territorial. Terceravia destaca la manca de transparència en la negociació amb Europa.

La plaça del Consell General ha acollit aquest divendres el darrer acte de la candidatura territorial d'Andorra la Vella amb tots els membres de la formació. El candidat Enric Tarrado ha valorat positivament el desenvolupament de la campanya, tot i que ha defugit l'etiqueta de candidatura favorita per diumenge. L'objectiu de Demòcrates serà repetir els resultats del 2015 quan la formació taronja va sortir vencedora. Tarrado ha remarcat que en cas de sortir victoriosos miraran en clau de país sense descuidar Andorra la Vella.

El rec del Solà d'Andorra la Vella ha estat l'escenari triat per Terceravia+UL+I per posar punt final als actes de campanya de la candidatura territorial. La candidata Emi Matarrodona ha aprofitat per recordar aspectes inclosos en el programa com la importància del català a les aules o la negociació amb la Unió Europea. A més, també han aprofitat per destacar tots els temes que han desenvolupat durant la campanya. Des de la formació confien d'haver arribat a tots els electors i es mostren optimistes pels resultats de diumenge.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: