Balanç i últimes demandes del vot de les quatre candidatures d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany on Progresistes SDP celebrava anit l'última reunió de poble. Terceravia s'ha donat cita aquest matí a la seu del partit, Demòcrates a la plaça del Consell General i d'Acord a l'església de Sant Jaume, a Engordany.

Progresistes SDP va fer ahir la darrera reunió pública per tancar la campanya a Escaldes-Engordany amb una reunió de poble on els candidats territorials Elisabet Zoppetti i Marc González van comptar amb la presència i el suport dels principals noms de la llista nacional. En declaracions a RTVA Zoppetti va afirmar que l'elector d'aquesta parròquia està molt desencantat amb els polítics i que socialment el ciutadà està en una situació precària.

Sílvia Calvó, candidata de Demòcrates per Escaldes-Engordany, ha afirmat que durant aquesta campanya han arribat a la gran majoria dels electors de la parròquia, fet que valora com a molt positiu perquè els ha permès saber les inquietuds de la gent. Creu que la batalla principal en aquests comicis es produirà, principalment, a Escaldes i també a Andorra la Vella. Per Sílvia Calvó són els territoris més poblats del país i els que, lògicament, els poden acabar donant o traient la majoria a la qual aspiren.

Fins a l'església de Sant Jaume a Engordany s'ha desplaçat la candidatura territorial de d'Acord per acomiadar les dues setmanes de campanya electoral. Magallón ha qualificat la campanya d'intensa i interessant a l'hora que ha demanat el vot dels electors d'Escaldes-Engordany per a d'Acord.

Finalment Terceravia+Unió Laurediana+Independents s'ha donat cita a la seu del partit per fer balanç del que ha estat tota la campanya electoral on han volgut arribar fins a l'últim elector de la parròquia d'Escaldes-Engordany. La candidata França Riberaygua ha agraït l'actitud dels electors i ha assegurat que en el cas de sortir escollits treballaran pel país i per la parròquia. L'altre candidat Josep Pubill afirmava que han tingut molt bona rebuda per part dels ciutadans que han entès la raó de ser de la seva candidatura.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: