La campanya d'Encamp es torna a jugar avui al Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Quan queda un dia per acabar la campanya, alguns candidats encampadans han visitat el Pas de la Casa. Els demòcrates, per remarcar les obres d'embelliment de l'entrada del país. Progressistes, per captar els neguits dels comerciants.

El candidat de Progressistes SDP, Aaron Comella, s'ha reunit amb el president d'Iniciativa Publicitària, Jean-Jacques Carrier, per recollir els seus neguits. Després de dues setmanes de campanya i més enllà de l'embelliment, les demandes passen per les dificultats del comerç electrònic. D'altra banda es comprometen a pujar un logopeda i un pediatra fixa al poble per estalviar temps i diners a les famílies que ho necessiten. També reiteren el transport públic gratuït.

La candidatura d'UP i Demòcrates ha explicat a traslladat les millores dels accessos i l'embelliment al Pas de la Casa que es farà en tres fases. Dues es posaran en marxa al maig. Una de la sortida del túnel d'Envalira al Pas a càrrec de Govern igual que l'embelliment de l'avinguda del Consell General, ha explicat el candidat Jordi Torres. Cal afegir-hi les obres de Tarascon al Pas. Torres ha dit que el Govern demòcrata destinarà al conjunt de treballs prop de 14 milions d'euros.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

 

Comparteix: