Els candidats d'Encamp esperen que les xifres confirmin la impressió d'alta participació

www.andorradifusio.ad

3.928 encampadans estan cridats a les urnes, alguns dels quals ja han exercit el dret a vot i entre ells candidats i suplents de les quatre llistes que concorren a la territorial.

Just obrir la mesa electoral ja han entrat els primers votants. Molts han exercit el dret a vot abans d'anar a treballar o a fer alguna activitat. Lourdes Ramos assegurava que li agrada el cara a cara i per això vota al comú, mentre que l'agent de circulació Jesús Rozas volia evitar les cues.

Tot i que el vot judicial és una tendència creixent encara hi ha qui prefereix fer-ho durant la jornada electoral i si cal desplaçar-se des de fora per fer-ho, com el futbolista Marc Garcia que ara juga al Granollers.

A partir de les 11 hores ha estat el torn dels candidats que concorren a les llistes territorials. Els primers, els progressites Aaron Comella i Judith Montoro han fet una crida en contra de l'abstenció.

En la mateixa línia David Ríos, de la coalició d’Acord, que ha vingut amb Caterina Juan, ha dit que aquesta vegada més que mai cada vot compta.

Posteriorment han vingut la candidatura de Terceravia+UL+I amb la candidata Ingrid Ruiz i el candidat d’UP+Demòcrates Jordi Torres. Han celebrat veure tanta gent i desitgen que els resultats de participació acompanyin aquestes impressions.

Vista la neu que ha caigut en les últimes hores potser hi ha gent que vindrà acabada la jornada d'esquí. El col·legi electoral d'Encamp estarà obert fins a les set de la tarda.

Informa:Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: