Els candidats d'Encamp exposen mesures per reactivar comerç i turisme

www.andorradifusio.ad

Aquest dimarts candidats d'Units per al Progrés+Demòcrates han pujat fins al Pas de la Casa per parlar d'un nou impuls al comerç. Mentrestant a Encamp, Progressistes i d'Acord reclamen més implicació d'Andorra Turisme en l'oferta cultural i comercial.

Les compres són un dels pilars de l'economia del Pas de la Casa. Conscients d'això Units per al Progrés+Demòcrates vol donar un nou impuls al sector. La suplent Edith Quirós vol construir un nou relat del sector comercial i deixar enrere el comerç fronterer diversificant l'oferta.

Volen treballar entre empresaris, comú i Govern per alinear el pla de dinamització de la parròquia amb el Pla Estratègics de Turisme de Compres de Govern. I és que no volen que el Pas es quedi obsolet en el camí cap a la innovació.

Qui també ha parlat del comerç de la parròquia ha estat el cadidat de Progressistes SDP, Aaron Comella, que demana que Andorra Turisme es prengui seriosament el comerç del Pas de la Casa i parròquies de perifèria com Encamp.

Aquest dimarts al matí, en la passejada pel poble, els comerciants els han traslladat els problemes amb la duana per exportar els productes que puguin vendre a través de la finestra electrònica. 

La coalició socialdemòcrata i liberal de d'Acord aposta per donar un impuls a la cultura en l'oferta turística. Davant de Casa Cristo, que rep unes 5.000 visites l'any, han dit que cal que Andorra Turisme s'hi impliqui.

Caterina Juan creu  que junt al romànic a les Bons, el Museu de l'Automòbil i el ministeri de Cultura, la parròquia serà el cor cultural del país i que se'n podrà beneficiar el teixit comercial del poble.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix: