Els candidats d'Escaldes-Engordany fan un balanç optimista de la campanya

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany Progresistes SDP celebrava anit l'última reunió de poble, Terceravia s'ha donat cita aquest divendres al matí a la seu del partit, Demòcrates ho ha fet a la plaça del Consell General i finalment d'Acord ha estat a l'església de Sant Jaume a Engordany.

Progresistes SDP va fer dijous la darrera reunió pública per tancar la campanya a Escaldes-Engordany amb una reunió de poble on els candidats territorials Elisabet Zoppetti i Marc González van comptar amb la presència i el suport dels principals noms de la llista nacional.

En declaracions a RTVA Zoppetti va afirmar que l'elector d'aquesta parròquia està molt desencantat amb els polítics i que socialment el ciutadà està en una situació precària.

Sílvia Calvó, candidata de Demòcrates per Escaldes-Engordany, ha afirmat que durant aquesta campanya han arribat a la gran majoria dels electors de la parròquia, fet que valora com a molt positiu perquè els ha permès saber les inquietuds de la gent.

Creu que la batalla principal en aquests comicis es produirà, principalment, a Escaldes i també a Andorra la Vella.

Per Sílvia Calvó són els territoris més poblats del país i els que, lògicament, els poden acabar donant o traient la majoria a la qual aspiren.

Fins a l'església de Sant Jaume a Engordany s'ha desplaçat la candidatura territorial de d'Acord per acomiadar les dues setmanes de campanya electoral.

Allà la candidata Rosa Gili ha explicat que han intentat fer arribar el contingut del programa conjunt d'aquesta coalició a tota la societat escaldenca.

Gili ha recordat que el seu és un projecte de futur i esperançador amb la ferma intenció d'implicar tots els actors de la societat de la parròquia i del país.

Finalment Terceravia+Unió Laurediana+Independents s'ha donat cita a la seu del partit per fer balanç del que ha estat tota la contesa electoral on han volgut arribar fins a l'últim elector de la parròquia d'Escaldes-Engordany.

El candidat Josep Pubill s'ha mostrat esperançat al fer balanç afirmant que en un primer moment podien semblar un proposta que no acabava d'encaixar però ja tenen un bon retorn per part dels electors.

L'altra candidata de Terceravia França Riberaygua ha destacat la problemàtica de la necessitat d'un transport públic que funcioni com un dels principal neguit dels escaldencs.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: