Els candidats més matiners a votar, a Canillo

www.andorradifusio.ad

A Canillo gairebe un 21% del cens electoral ha utilitzat la via del vot judicial. El matí ha transcorregut amb normalitat, amb escassa afluència de votants durant les primeres hores. El primer ciutadà a votar ho ha fet ben d'hora, quan només havien transcorregut uns segons des de l'obertura del col·legi electoral.

Miquel Angel Hernández, treballador del comú, ha votat quan encara no havia passat ni un minut des de l'obertura del col·legi electoral. Prèviament els membres de comú introduïen els vosts judicals a les urnes.

La candidata més matinera a votar ha estat la cap de la llista parroquial de DA, Meritxell Palmitjavila, que ho ha fet quan passaven 18 minuts de les 9 del matí. Aprofitava per desitjar una alta participació. "És una oportunitat per a tothom de fer conèixer la seva veu i per això esperem que molta gent s'acosti a les urnes", deia.

Cap a mig matí, quan l'afluència de votants s'ha incrementat, han arribat els dos candidats de d'Acord. Cristina Valen reconeixia que les tres llistes que es presenten fan que el resultat sigui encara més incert. "Hem intentat les nostres propostes a tots els electors", assegurava.

També el candidat d'Andorra Sobirana a la parroquial, Ricard Riba, destacava la complexitat d'aquestes eleccions a Canillo a causa de les tres propostes i celebrava la varietat d'opcions.

Cap dels candidats espera un resultat tan contundent com a les eleccions del 2015, quan amb dues candidatures Demòcrates va obtenir gairebé el 80% dels vots.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: