Les candidatures d'Encamp esgoten l'última oportunitat per demanar el vot

www.andorradifusio.ad

En l'últim dia de campanya efectiva per als candidats territorials a Encamp alguns han aprofitat per demanar el vot i la confiança per representar els encampadans al Consell General. N'hi ha que prometen canviar la llei electoral.

Oliver Valero, David Ríos i Enric Riba han volgut fer l'últim acte de campanya a Radio Andorra per donar un missatge que esperen que arribi a tot el poble, i és que ells són l'alternativa a promeses incomplertes i posen d'exemple l'últim govern DA i el destí de l'edifici. "Va acordar amb la resta de forces polítiques del Consell General que a Radio Andorra aniria el museu de la ràdio i RTVA", recorda Ríos. Tot i ser conscients que potser no han arribat a tothom creuen que han pogut explicar que la coalició PS i Liberals pretén diversificar el pensament del Consell General. Si són escollits prometen canviar la llei electoral.

Quan falten dos dies per als comicis, la candidatura territorial de Terceravia+UL+I tanca una campanya que qualifica de sentit comú i que creuen que pot portar el canvi que necessita el país. Per això Roc Torres ha demanat el vot nacional per a Josep Pintat i el de la seva candidatura per entrar al Consell i "corregir, agafar el bon camí". Il.lusionat amb el projecte i convençut que una altra manera de fer és possible espera que els esforços tinguin la seva recompensa, el diumenge.

Els candidats d'Units per al Progrés més Demòcrates es consideren l'opció més realista per seguir governant el país. Maria Martisella, candidata de la llista territorial, ha afirmat que durant aquests dies previs als comicis han pogut conèixer de primera els neguits de molts dels ciutadans de la seva parròquia i aportar-los solucions. "No fem volar coloms", assegurava. Després de dies intensos de campanya ha demanat que diumenge la gent voti Units per al Progrés+Demòcrates

Informa: R. Alberch-J. A. Sarmiento
Imatges: K. Ribeiro-J. Seabra

Comparteix: