ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

DA vol fer de Sant Julià un campus universitari i Terceravia+UL+I prioritzarà la millora de la mobilitat

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià de Lòria, Demòcrates ha explicat la seva aposta per convertir la Universitat d'Andorra en un campus universitari, mentre que Terceravia+Unió Laurediana+Independents ha parlat de la seva proposta ferma per millorar la mobilitat a la parròquia, donant prioritat a la finalització del vial.

La territorial de Demòcrates a Sant Julià de Lòria vol convertir la Universitat d'Andorra en un centre referent i que esdevingui un campus universitari, amb tots els serveis que necessiti i que alhora en pugui gaudir tota la població. Aposten per incrementar l'oferta, especialment amb convenis internacionals, per tal de fer créixer el nombre d'alumnes. "Amb centres culturals, amb zones verdes, amb espais artístics i amb llocs on es pugui dur a terme innovació, instal·lacions esportives i tot el que té un campus universitari. Dins de Sant Julià, això pot augmentar la seva qualitat", proposa Carles Álvarez.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents a Sant Julià de Lòria consideren estrictament necessari finalitzar el vial. Recorden que 8 milions de visitants entren per la parròquia i que pateixen cues constantment.

Pel que fa a la mobilitat interna, també aposten per un transport públic més eficient, net i amb freqüències de pas millors. A més, consideren molt necessàries les rotondes al Punt de Trobada i a Isidre Valls.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: