Demòcrates aposta per millores en l'accessibilitat i d'Acord vol fomentar el diàleg

www.andorradifusio.ad

A Canillo Demòcrates vol que la legislatura vinent s'acabi de donar l'impuls necessari a la inclusió de les persones amb discapacitats. Per la seva part d'Acord considera positiva l'experiència del pacte electoral i no descarten mantenir-lo després del 7 d'abril.

Plena inclusió en la societat de les persones amb discapacitat. És un dels objectius de Demòcrates que anuncien la intenció de modificar la llei d'accessibilitat, per millorar-la, i fer una sobre els drets de les persones, adreçada sobretot a reforçar els drets de les persones més vulnerables.

En el primer cas des de la candidatura de Canillo es reconeix el treball fet, destacant les modificacions en els edificis públics per millorar l'accessibilitat, tot i que al carrer i edificis privats encara hi ha feina per fer. També reclamen la implicació dels comuns.

Una altra de les candidatures que concorren a la territorial canillenca, d'Acord, percep que els electors accepten el missatge de la candidatura, formada per dos partits units per tres grans eixos: transparència, canvi de la llei electoral i sobre l'acord d'associació.

Tot i que en cas de guanyar els dos candidats aniran als seus grups respectius, garanteixen que defensaran les demandes dels canillencs. De fet, l'experiència podria tenir continuïtat durant la legislatura vinent.

Les dues formacions, Liberals i PS, estan obertes a mantenir i ampliar el ventall de diàleg a partir del 7 d'abril. Consideren que l'experiència dels dos darrers anys que ha deixat clar que tenen molts punts en comú.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: J. Seabra/R. Calvo

Comparteix: