Demòcrates assegura a Canillo que aprofundirà en la inclusió i accessibilitat per les persones amb discapacitat

www.andorradifusio.ad

A Canillo, Demòcrates vol que la legislatura vinent s'acabi d'impulsar la inclusió de les persones amb discapacitats. Per aconseguir-ho modificaran la llei d'accessibilitat i faran una altra sobre els drets de les persones.

Plena inclusió en la societat de les persones amb discapacitat. És un dels objectius de Demòcrates per a la següent legislatura. Per això anuncien la intenció de modificar la llei d'accessibilitat, per millorar-la, i fer-ne una sobre els drets de les persones, adreçada sobretot a reforçar els drets de les persones dels col·lectius més vulnerables. En el primer cas des de la candidatura de Canillo es reconeix el treball fet, destacant les modificacions en els edificis públics per millorar l'accessibilitat. En aquest sentit consideren que cal més implicació dels comuns, ha explicat la candidata Meritxell Palmitjavila.

Demòcrates considera que fins ara s'ha fet una bona feina en l'àmbit del reconeixement dels drets de les persones amb discapacitat, així com en polítiques inclusives.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: