Demòcrates prioritza la radioteràpia, d'Acord fa visible l'oposició a l'heliport i Terceravia se centra en la gent gran

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany d'Acord ha parlat del futur heliport i la seva ubicació i Terceravia+UL+I comentava la situació de la gent gran. Dilluns Demòcrates recordava els beneficis de disposar de la unitat de radioteràpia projectada.

La unitat de radioteràpia va ser el motiu pel qual el candidat territorial de Demòcrates a Escaldes-Engordany Javier Giménez va acudir dilluns a la tarda prop de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell acompanyat de Montserrat Capdevila, candidata suplent.

Vetllar pel benestar dels malalts i dels seus familiars quan es travessa un tràngol tan dur com és un càncer és una obligació moral pels Demòcrates. Per aquest motiu la unitat de radioteràpia afirmen que serà una prioritat.

Fins al coll de Jou ha pujat aquest dimarts la candidatura territorial de d'Acord a Escaldes-Engordany per veure la ubicació de l'heliport a les Tresoles; un lloc al qual s'oposa la Plataforma antiheliport a la qual aquesta candidatura dona suport.

La candidata Rosa Gili ha recordat que tant l'impacte econòmic com mediambiental i social és elevat. Segons d'Acord s'han de fer estudis més acurats d'aquestes incidències i sobretot escoltar la ciutadania de la parròquia que no vol aquesta ubicació per a l'heliport.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents afirmava aquest dimarts al matí que el seu programa conté polítiques socials encaminades a donar suport a diferents sectors de la societat com els joves o la gent gran.

És aquest darrer col·lectiu del qual ha volgut parlar la candidata França Riberaygua considerant que en l'actualitat es troba en una situació molt vulnerable.

Terceravia aposta per la modificació en la gestió de les pensions que fa la CASS.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: