Els electors reclamen atenció per al Pas de la Casa i celebren poder votar al poble

www.andorradifusio.ad

El Pas de la Casa ha habilitat per segona vegada a la història un col·legi electoral. En aquests comicis hi estaven cridats 358 electors residents a la localitat encampadana.

El del Pas de la Casa és el col·legi amb menys electors, però no per això el menys animat. De la mateixa manera que a la resta de parròquies, el primer a emetre el vot ha estat un cuiner, que ho ha fet amb presses per entrar a treballar i ho ha fet quan passaven pocs minuts de les 9 del matí. Qui ho ha fet posteriorment i ha pogut atendre els micròfons de Radio i Televisió d’Andorra ha estat la Laeticia, que valora molt el poder votar prop de casa.

De fet aquesta ha estat la tònica general entre els votants de la localitat. També ho pensa la Josepa, que ja va votar al Pas a les passades comunals. Tots coincideixen en el guany de temps que representa. "És una ajuda, perquè perdíem molt temps", recorda.

Dels 358 votants del Pas, 58 ho han fet a la batllia seguint així la tendència de la resta del país. "L'important és que la gent exerceixi el seu dret de votar", celebrava la cònsol menor d'Encamp, Ester París.

Entre els votants n’hi havia de joves i no tan joves, però tots coincideixen que cal votar i intentar que s’aportin millores al Pas de la Casa, com ha explicat Sandhu G.Sinkh. "Se'n recorden de nosaltres ara i fan tota la campanya", lamentava el jove Cristian Cruz, ja decidit.

Al Pas de la Casa també han votat alguns dels candidats que concorren a aquests comicis. Ha estat el cas de Laurent Thibaud de Terceravia, David Cruz de d’Acord i Edith Quirós d'UP+Demòcrates.

Informa: Anna Pifarré
Imatges:Guillem Casal

Comparteix: