Elevada participació a Escaldes-Engordany amb cues durant tot el matí

www.andorradifusio.ad

Sembla que el missatge que les quatre candidatures territorials han volgut passar a l'electorat escaldenc ha arribat ja que el 44,52% dels votants d'aquesta parròquia havien exèrcit el dret de vot a la 1 de la tarda. Quatre punts per sobre dels 40,67% de la mateixa hora als comicis del 2015.

El primer a votar ha estat Ramon Canut, exconseller general els anys 1990-1992 i 1992-1993. Ha desitjat encert per no deixar perdre oportunitats a Europa.

Els primers a votar ha estat la coalició d'Acord amb Rosa Gili i Marc Magallón, que han fet una crida a la participació. Diuen que un alt índex seria un triomf per a la democràcia.

Més tard ha estat el torn pels candidats de DA Sílvia Calvó i Javier Giménez. També han fet una crida a l'electorat perquè votés de forma massiva i que l'índex pugui ser superior a altres anys.

En tercer lloc ha estat la llista territorial de Terceravia+UL+I amb els seus representants Josep Pubill i França Riberaygua. Precisament Pubill ha agraït l'esforç de l'electorat i ha desitjat que d'aquests comicis sorgeixi un Consell General de consens i que es trenqui "el bipartidisme una mica ranci al qual ens han condemnat els últims 10 anys".

En darrer lloc ha acudit a votar al col·legi electoral del centre esportiu i sociocultural del Prat del Roure el candidat de Progressistes SDP Marc González. Ell també cridava els ciutadans a votar en aquests comicis generals "perquè la gent pugui decidir el seu futur".

A Escaldes-Engordany també ha votat el cap de Govern en funcions, Antoni Martí, i dos caps de llista, Alfons Clavera per UPA i Xavier Espot per Demòcrates. També ha votat a primera hora del matí el síndic Vicenç Mateu.

Informa Sílvia Mestre
Imatge Vicente Bellot

Comparteix: