L'esport, l'habitatge i l'autisme, focus de la campanya a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Terceravia aposta per la pràctica i foment de l'esport i Demòcrates proposarà a l'ABA una borsa de pisos buits. Finalment Progressistes SDP també participa en el partit de futbol sala de dimarts a la tarda en favor d'Autea.

Potenciar la pràctica de l'esport com a mesura de prevenció saludable és un dels objectius de Terceravia+Unió Laurediana+Independents de la candidatura territorial d'Escaldes-Engordany que representa la candidata França Riberaygua.

Davant del camp de futbol del Prat del Roure, Riberaygua aposta per la necessitat d'invertir en els esportistes andorrans i en les seves carreres esportives sense oblidar la gent gran i la prevenció saludable que suposa la pràctica de l'esport.

La candidatura territorial de Progressistes SDP d'Escaldes-Engordany ha escoltat la crida realitzada per l'associació Autea que treballa en suport de les famílies amb membres que pateixen autisme.

Marc González, candidat de la llista territorial, no ha dubtat a l'hora de vestir la samarreta blava de l'associació, que ha compartit amb candidats de formacions rivals el diumenge 7 d'abril.

Aquesta candidatura ha estat durant tota la campanya electoral reunint-se i escoltant tot el teixit associatiu de la parròquia.

La suplent de la llista territorial de Demòcrates a Escaldes-Engordany Montserrat Capdevila va anunciar dimarts a la tarda que en cas de guanyar continuaran les polítiques sobre l'habitatge que es van iniciar amb el paquet de mesures urgents.

El següent pas segons Capdevila serà proposar a l'Associació de Bancs la creació d'una borsa de pisos buits per ampliar-ne l'oferta.

Aquest seria segons Demòcrates el motiu de la problemàtica dels preus dels lloguers.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: