La formació professional, la unitat de radioteràpia i la transparència institucional, a les territorials d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany, Demòcrates es compromet a prioritzar la futura unitat de radioteràpia, d'Acord reclama transparència en la informació institucional en els grans temes d'estat i Terceravia comença la setmana parlant de la formació professional dels joves.

La unitat de radioteràpia ha estat el motiu pel qual el candidat territorial de Demòcrates a Escaldes-Engordany Javier Giménez ha acudit aquesta tarda prop de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell acompanyat de Montserrat Capdevila, candidata suplent. Vetllar pel benestar dels malats i dels seus familiars quan es travessa un tràngol tan dur com és una malaltia per càncer és una obligació moral pels Demòcrates. Per aquest motiu la unitat de radioteràpia afirmen que serà una prioritat.

Per la seva banda els candidats de la territorial de d'Acord insisteixen avui en la necessitat que la informació dels grans acords d'estat i d'aspectes de vital importància per la societat estigui a l'abast de tothom. La candidata territorial de d'Acord Rosa Gili ha posat com a exemple l'acord d'associació amb la Unió Europea com a exercici de poca transparència per part de la majoria demòcrata al Consell General. Aquesta candidatura es compromet a practicar la transparència institucional i fer participar als ciutadans i actors socials en els grans debats polítics.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents afirmava aquesta tarda des de la plaça Coprínceps que el futur econòmic del país també està en la formació professional dels joves estudiants. La candidatura territorial per Escaldes-Engordany que representa França Riberaygua ja havia parlat d'educació però dels més joves. Aquesta tarda han volgut incidir en la necessitat de potenciar una borsa de treball prop de les universitats on estudiïn els joves andorrans tant a l'andorrana com a l'exterior

França Riberaygua considera que en un país com Andorra on l'hoteleria i el comerç tenen tanta presència la formació professional dels joves que busquen una sortida fora dels estudis universitaris és essencial.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

 

Comparteix: