ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Pallarés qualifica de marca blanca de DA Ciutadans Compromesos i Naudi d'Areny-Plandolit defensa els acords postelectorals

www.andorradifusio.ad

Judith Pallarés, per part de d'Acord, i Carles Naudi d'Areny-Plandolit, per Ciutadans Compromesos, han obert aquest dilluns a la tarda els debats territorials a Ràdio i Televisió d'Andorra. Els pocs més de 3.000 electors de la Massana elegiran entre una de les dues candidatures.

El debat s'ha centrat en tres blocs, economia, propostes socials i territorials. L'única enganxada entre els candidats ha arribat quan Judith Pallarés ha qualificat Ciutadans Compromesos de marca blanca de Demòcrates i els ha retret com volen tirar endavant les seves propostes de país amb només dos representants al Consell General. "No sabem com amb dos consellers sols, com és la proposta de Ciutadans Compromesos, podran tirar endavant propostes de país. Nosaltres anem a les eleccions a intentar fer un govern i  tenir, des de d'Acord, grups parlamentaris que siguin forts", assegurava Pallarés. "Serem dos consellers si la democràcia així ho determina i la santa veritat és que no anem en contra de ningú", responia Naudi d'Areny-Plandolit. "Però a favor de qui van?, perquè quan arribin al Consell General s'hauran de manifestar...", replicava Pallarés. "Ens manifestarem, evidentment", ha resolt Naudi d'Areny-Plandolit.   

En matèria econòmica, el candidat de Ciutadans Compromesos ha defensat una política de dèficit zero, sense apujar la pressió fiscal i obrint el país a nous sectors econòmics, mentre que Pallarés ha carregat contra l'excessiva burocràcia i ha defensat donar suport a l'empreneduria. Els dos candidats han defensat el comerç local en cas de tirar endavant en el futur la desviació de la Massana i Pallarés ha fet una aposta ferma pel transport públic.

En referència a inversions, d'Acord vol impulsar el romànic de la parròquia i posar en marxa més pressupostos participatius, mentre que Ciutadans Compromesos assegura que Andorra ha de ser accessible per helicòpter o avió com a aposta indispensable per a la sobirania.

Torna a veure l'entrevista completa a l'espai especial #EG2019 d'Andorradifusio.ad:

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: