La problemàtica dels lloguers, la ubicació de l'heliport, la gent gran i suport a Autea, a les territorials d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany, d'Acord ha parlat de l'heliport i la seva ubicació. Terceravia comenta la situació de la gent gran i Demòcrates proposarà a l'ABA una borsa de pisos buits. Finalment Progressistes SDP també participa en el partit de futbol sala en favor d'Autea.

La suplent de la llista territorial de Demòcrates a Escaldes-Engordany Montserrat Capdevila ha anunciat aquesta tarda que en el cas de guanyar contnuaran les polítiques sobre l'habitatge que es va iniciar amb el paquet de mesures urgents. El següent pas segons Capdevila serà proposar a l'Associació de Bancs Andorrans la creació d'una borsa de pisos buits per ampliar-ne l'oferta. Aquest seria segons els Demòcrates el motiu de la problemàtica dels preus dels lloguers.

Fins al coll de Jou ha pujat avui la candidatura territorial de d'Acord a Escaldes-Engordany per veure la ubicació de l'heliport a les Tresoles; un lloc al qual s'oposa la Plataforma antiheliport a la qual aquesta candidatura dona suport. El candidat Marc Magallón ha recordat que tant l'impacte econòmic com mediambiental i social és elevat. Segons d'Acord s'han de fer estudis més acurats d'aquestes incidències i sobretot escoltar la ciutadania de la parròquia que no vol aquesta ubicació per a l'heliport.

Terceravia+Uniólaurediana+Independents ha dedicat la jornada d'avui a Escaldes-Engordany al col·lectiu de la gent gran amb els que s'ha reunit a la llar de jubilats. Amb ells el candidat de la llista territorial Josep Pubill ha parlat de prevenció com a clau del seu benestar. Els hi proposen fer reformes a les seves llars amb les modificacions necessàries de seguretat com ara baranes de subjecció als banys per a prevenir les caigudes. A questa mesura també estalviaria despeses a la CASS.

La candidatura territorial de Progressistes SDP d'Escaldes-Engordany ha escoltat la crida realitzada per l'associació Autea que treballa en suport a les famílies amb membres que pateixen autisme. Marc González candidat de la llista territorial no ha dubtat a l'hora de vestir la samarreta blava de l'associació que ha compartit amb candidats de formacions rivals el pròxim diumenge 7 d'abril. Progressistes SDP ha estat durant tota la campanya electoral reunint-se i escoltant a tot l teixit associatiu de la parròquia.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: