Progressistes SDP reclama el vial d'Ordino, ACO+Demòcrates proposa millorar el camí ral i Terceravia defensa més suports als pagesos

www.andorradifusio.ad

A Ordino, Progressistes SDP reclama que es faci el vial des de la Massana per descongestionar el trànsit. Terceravia creu que s'ha de donar més suport al sector agrícola. ACO+Demòcrates vol millorar el camí ral.

Felip Gallardo, candidat de Progressistes SDP a la llista territorial d'Ordino, ha lamentat que les obres del vial de la Massana a Ordino que van començar fa prop d'una dècada no s'hagin acabat.

Veu prioritari per Ordino i també per a la Massana que aquesta infraestructura es completi. I ha criticat, a més, que encara no s'hagi acabat la desviació de Sant Julià.

A més, ha demanat que es potenciï més decididament el transport públic a les parròquies altes, que creu imprescindible.

Joan Martínez, candidat d'ACO+Demòcrates, ha afirmat que s'ha de completar el camí ral d'Ordino, quelcom que ha afegit que està força avançat.

Assegura que quan estigui acabat constituirà un dels millors atractius turístics de la parròquia i que, a més, ja és un dels pulmons verds on passegen els habitants d'Ordino.

Per Joan Martínez, no es tracta només de potenciar l'atractiu turístic d'aquesta ruta sinó de contribuir a potenciar espais saludables on la gent pugui estar en contacte amb la natura.

Jordi Balsa i Noemí Amador, candidats de Terceravia+UL+Independents, s'han mostrat partidaris de donar un suport més decidit a la pagesia i a la ramaderia.

Opinen que seria beneficiós no només per ajudar a mantenir el medi ambient, sinó perquè constitueixen un atractiu turístic rellevant. Creuen que s'ha de donar un impuls més gran a aquests sectors perquè contribueixin a diversificar l'economia nacional.

Han lamentat també que el Govern no els hagi donat prou ajuts.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

 

Comparteix: