Terceravia+UL+I vol que es torni a obrir el despatx de policia d'Ordino i ACO+Demòcrates, millorar l'atenció domiciliària per la gent gran

www.andorradifusio.ad

Des de la candidatura parroquial de Terceravia volen que es torni a obrir el despatx de policia d'Ordino. ACO+Demòcrates assegura que volen millorar l'atenció domiciliària a la gent gran.

Les instal·lacions del despatx de policia d'Ordino van quedar buides quan es va tancar. Ara la candidatura liderada per Noemí Amador i Jordi Balsa volen recuperar-lo. Destaquen que és un equipament molt important per a la parròquia, i no només des del punt de vista de la seguretat ciutadana. També reclamen inversions a la xarxa viària perquè sigui més segura. Per exemple, potenciar els controls de velocitat, millorar la senyalització així com la il·luminació.

Joan Martínez ha assegurat que ACO+Demòcrates vol millorar l'assistència domiciliària a la gent gran i que estigui en situació de dependència per evitar al màxim possible el seu ingrés hospitalari. D'aquesta manera, segons ha explicat, es reduirien els costos econòmics i els afectats guanyarien en qualitat de vida. Martínez assegura que s'haurà de formar més el personal perquè això sigui possible. Martínez ha recalcat que la dependència creixerà en els propers anys.

Informa: P. Moliné-J. A. Sarmiento
Imatges: R. Calvo-G. Casl
Locució: Pere Moliné

Comparteix: