ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Terceravia vol recuperar el despatx de policia d'Ordino, d'Acord se centra en les pensions i ACO+DA promet reformar el servei d'Ocupació

www.andorradifusio.ad

Terceravia demana que Ordino torni a tenir un despatx de policia. d'Acord aposta per un pacte d'estat per les pensions. Pel que fa a ACO+Demòcrates vol impulsar el sistema d'ocupació.

Un hotel d'Ordino va acollir l'acte de presentació de la candidatura de Terceravia+Unió Laurediana+independents en aquesta parròquia, en què va estar present el cap de llista nacional, Josep Pintat.

La candidata territorial Noemí Amador va voler destacar que són una força jove però que tenen la il·lusió de treballar pel bé de la societat aportant el seu esforç i projectes.

Una de les demandes que presenten és que la parròquia torni a tenir un despatx de policia, fet que afavoriria l'atenció als ciutadans per part del servei d'ordre.

Des de la coalició electoral d'Acord s'aposta per un pacte d'estat per la sostenibilitat de les pensions. Així ho va assegurar el candidat Marc Galabert durant la visita que va dur a terme aquest divendres amb altres membres de la llista a la casa pairal de la parròquia. També creu que no s'hauria de dir que les pensions s'apujaran a una determinada xifra.

Segons Galabert, el creixement de les pensions hauria d'anar lligat al del cost de la vida.

ACO+Demòcrates ha assegurat que si guanyen els comicis un dels seus objectius seria reformar el sistema d'ocupació. La intenció és que sigui més funcional i doni un servei més àgil tant a les empreses com als treballadors.

Segons afirma la candidata territorial Sandra Codina es vol continuar les polítiques que ja ha dut a terme en aquest sentit el govern de DA.

Codina ha resumit les seves propostes dient que s'ha de modernitzar el sistema perquè segueixi sent operatiu.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

Comparteix: