Terceravia vol revisar el sistema d'avaluació de l'Escola Andorrana i d'Acord, la llei de transferències

www.andorradifusio.ad

Terceravia a Sant Julià vol que es revisi el sistema d'avaluació amb lletres de l'Escola Andorrana i s'aposti per implantar metodologies innovadores. Des de d'Acord, en canvi, han insistit que cal modificar de nou la llei de transferències, ja que la parròquia laurediana es veu perjudicada.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents a Sant Julià posa de manifest les queixes rebudes per part de professors i famílies sobre el sistema d'avaluació de l'Escola Andorrana a partir de secundària.

Es basa en lletres i diuen que no s'acaba d'entendre. Consideren que cal revisar-lo, així com també la base pedagògica dels sistemes educatius d'un mateix nivell.

Treballaran per rectificar-ho, així com també per incorporar l'error productiu, perquè els alumnes aprenguin dels seus errors, com es fa als centres de prestigi. A més, aposten per incorporar noves metodologies i treballar les emocions.

d'Acord vol una nova modificació de la llei de transferències per tornar a redistribuir els recursos de manera equitativa.

Així ho ha exposat el candidat Gerard Alís en la reunió de poble que la formació ha celebrat a l'auditori Claror. Calcula que amb la llei modificada aquesta darrera legislatura el comú de Sant Julià perd fins a un milió d'euros de les transferències, fet que en dificulta el funcionament.

És un dels passos que consideren bàsics per tornar a situar Sant Julià de Lòria al lloc que es mereix. Diu que la parròquia ha estat molt desatesa els darrers 8 anys del Govern de DA.  

Informa: Laura Massegú/Anna Pifarré
Imatges: Fernando Montero/Cristina Jubete

Comparteix: