ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Da Silva i Folguera lluitaran demà per l'or en vòlei platja

 

L'equip de volei platja jugarà la final demà contra Liechtenstein. La parella formada per Geni da Silva i Xavi Folguera s'han desfet de Luxemburg per 2 sets a 0. El tàndem s'està mostrant implacable i arriba a la final sense perdre ni un sol set.

La parella andorrana està completant un torneig immaculat. Avui però, les semifinals davant de Luxemburg no han jugat el millor partit. Amb tot, en cap moment s'ha patit per la victòria. Andorra s'adjudicava el primer set per un clar 21 a 15.  En el segon parcial més del mateix. Geni Da Silva i Xavi Folguera eren molt superiors però no s'acabaven de trobar còmodes damunt la sorra. El que no han pogut fer avui amb encert ho han fet amb determinació. L'únic important era tancar la victòria.  La parella andorrana tancava el partit amb un 21 a 16 en el segon set.    

El  jugador de vòlei platja, Geni Da Silva, ha explicat que fins ara "hem jugat sempre molt concentrats a l'excepció d'aquest partit. No sabem per quina raó, ho analitzarem a través del vídeo.  No hem estat fins en les accions de joc. L'important és la victòria. É suna medalla assegurada.”   

El seu company, Xavi Folguera ha declarat que “la final l'hem de guanyar. Hem d'entrar amb aquesta mentalitat no podem regalar res. Després del partit d'avui sabe, que demà hem dentrar al partit més concentrats.” 

Després del que va patir aquesta parella a Luxemburg, aquí a Islàndia estan rebent una merescuda recompensa. Ara caldrà veure si s'endruan la grossa finalment.

Informa: Cesc Sanjuan

www.andorradifusio.ad

Comparteix:

Notícies

35.153.39.7