ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Dia 3 - Informatiu migdia

Tercer dia dels Jocs dels petits Estats. De moment la delegació andorrana ha obtingut dues medalles. Avui totes les esperances estan posades en el tennista Laurent Recouderc i l'atleta Pep Sansa.

Pel que fa a la jornada d'ahir, el bàsquet va rebre una lliçó de realitat davant Islàndia. L'equip amfitrió va superar els de David Eudal per un clar 83 a 61.

Chloé Baltenneck va tancar ahir els Jocs dels Petits Estats d'Islàndia amb les finals per aparells. La gimnasta va disputar la de terra. Amb una errada a la primera diagonal, Baltenneck no va poder convèncer el jurat de Reykjavik i es va haver de conformar amb la vuitena posició. Així doncs, no va poder repetir la quarta plaça aconseguida en la darrera edició dels Jocs, a Luxemburg. La gimnasta estava molt decebuda al final de l'actuació.

En natació, el millor resultat ahir va ser per a Mònica Ramírez, que es va tornar a quedar a prop del podi amb un cinquè lloc als 100 metres esquena. També van competir a la piscina Pol Arias i Nàdia Tudó. Les medalles en natació es resisteixen. 

www.andorradifusio.ad

Comparteix:

Notícies

34.225.194.144