ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'equip de golf és tercer a la classificació després de la primera jornada

La competició de golf s'ha posat en marxa aquest dimecres, amb la participació de l'equip masculí i també de Maria Creus, en la competició individual femenina.

 Avui ha començat la competició de golf al Korpa Golf Club. Un recorregut en un entorn d'excepció a cavall entre les muntanyes nevades i l'Oceà Àrtic. L'equip masculí format pels germans Kevin i David Esteve i Ramon Armengol han demostrat aquesta primera jornada que venen a per les medalles, especialment Kevin Esteve. 

L'ex esquiador ha signat una targeta de 71 cops, el par del camp. Ell ha estat l'únic andorrà que s'ha pogut acostar al potent equips islandès. Tant David Esteve com Ramon Armengol han acabat cinc cops sobre el par. 
A banda de la classificació individual, els dos millors resultats de cada país defineixen la classificació per equips. 

Després de la primera jornada, Andorra és tercera a només un cop de San Marino que ocupa la segona plaça. Islàndia domina amb mà de ferro al capdavant. 

Kevin Esteve, Selecció de golf: "Hagués pogut anar millor però salvo un bon dia"

David Esteve, Selecció de golf: "Tinc la sensació que l'equip d'Islàndia és molt fort, es conèixen bé el camp. Els resultats de tots però, són correctes." 
 
Ramon Armengol, Selecció de golf: "He començat malament he intentat recuperar però no ha pogut ser, demà serà un altres dia." 

Kevin Esteve, Selecció de golf: "Quan comenci a bufar el vent entraran moltes coses en joc". 

El temps ens ha respectat en aquesta primera jornada de golf dels Jocs dels Petits Estats. Andorra ha tingut una gran actuació tant en categoria masculina com femenina. Andorra està de plè en la lluita per les medalles. La gran rival, serà sens dubte Islàndia.

Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Xavi Fajardo 

www.andorradifusio.ad

Comparteix:

Notícies

100.24.125.162