ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Marcos Sanza serà el banderer d'Andorra als Jocs d'Islàndia

El Comitè Olímpic (COA) ha anunciat que Marcos Sanza serà el banderer d'Andorra als Jocs d'Islàndia. El COA va ser rebut ahir pel Govern en un acte en què la ministra d'Esports va desitjar sort als nostres esportistes, tot demanant que portin una bona collita de medalles.

Govern ja ha acomiadat l'equip que viatjarà a Islàndia aquest diumenge per participar als Jocs dels Petits Estats. La ministra de Cultura i Esports, Olga Gelabert, ha acomiadat l'equip tot encoratjant-lo a tornar a Andorra amb més medalles que als darrers jocs, Luxemburg 2013 i ha destacat que "els esportistes són la imatge d'Andorra fora de les nostres fronteres".

Durant l'acte, el president del Comitè Olímpic (COA), Jaume Martí, va anunciar també el banderer per a la inauguració de dilluns a la tarda. Serà Marcos Sanza perquè "s'ho mereix àmpliament" per la seva trajectòria i, a més, "no ho ha estat mai", ha dit Martí.

Ara, ja només queda viatjar i competir. Això sí, la ministra Gelabert encoratja els que seran els millors ambaixadors d'Andorra durant tota la setmana vinent. El comiat a la delegació va acabar amb un brindis per tots els èxits esportius que vindran durant els propers dies.

Informa: C.Sanjuan / X.Bonet    Imatge: Sergi Pla      Locució: Anna Lladó

www.andorradifusio.ad

Comparteix:

Notícies