ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les medalles en natació es resisteixen

Ahir la piscina de Reykjavik portava bones vibracions per als tres nedadors andorrans desplaçats als Jocs dels Petits Estats d'Islàndia. Tots tres, Pol Arias, Mònica Ramírez i Nàdia Tudó van aconseguir la classificació per a les finals de la tarda, on no van arribar als objectius.

La primera en entrar a escena va ser Mònica Ramírez. Disputava la prova dels 100 esquena, on sortia amb el quart millor registre. No obstant això, la nedadora de la FAN no va poder mantenir el ritme, i va caure fins a la cinquena plaça de la final, amb un temps d'1 minut, 7 segons i 27 centèssimes.

Després de les proves d'esquena van arribar els 400 lliures. Nàdia Tudó sortia en representació d'Andorra pel carrer número vuit. Després d'una bona sortida, no va poder mantenir el ritme imprès per les primeres. Amb tot, Tudó va tancar la final amb un temps de 4 minuts i prop de 40 segons, en la vuitena plaça.

Ja només quedava la presència de Pol Arias. Als 400, i tot ser una prova una mica curta per a ell, va nedar gairebé tota la estona en quarta plaça i a prop de la medalla, però al final, a l'última piscina, va caure fins al sisè lloc de la final, amb un temps de 4 minuts, 7 segons i 44 centèssimes.

En aquesta segona jornada de copetició l'himne encara no ha sonat a la piscina de ReykjaviK. La Federació de Natació es resisteix però a marxar d'Islàndia sense medalla.

Informa/imatge: Xavi Bonet 

www.andorradifusio.ad

Comparteix:

Notícies