ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La selecció de bàsquet afronta els Jocs més difícils sense renunciar a res

 

A pocs dies per a l´inici dels Jocs dels Petits Estats d´Islàndia, la selecció de bàsquet ha intensificat els entrenaments. El combinat dirigit per David Eudal serà a priori la ventafocs d´una competició amb pocs equips i més nivell que mai. Els tricolors, però, no renuncien a res.

La selecció de bàsquet es va guanyar el bitllet per a Islàndia com a campiona d´Europa C l'estiu passat a Gibraltar, però la participació als Jocs dels Petits Estats no es va confirmar fins fa poques setmanes perquè no hi havia prou equips al quadre. Finalment, Andorra s´haurà de veure les cares amb les tres potències de la competició: Montenegro, Islàndia i Luxemburg. 

El seleccionador, David Eudal manté un bloc que barreja l'experiència de jugadors com Xavi Galera, Dani Marín, Felipe de Oliveira, Oriol Fernández, Cinto Gabriel i Rafa Casals, amb la joventut de Roger Lliteras, Guille Colom o Albert Farfan. Esteve Malet, Dani Mofreita i Sergi Marín completen la convocatòria. que manté el dubte de Xavi Isern. 

Abans de viatjar a Islàndia, la selecció farà quatre sessions d´entrenament setmanals. La federació està intentant tancar un amistós contra un equip de la lliga EBA o de Copa Catalunya per aquest cap de setmana.

Informa/Imatges: Joan López 

www.andorradifusio.ad

Comparteix:

Notícies