ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Xavi Folguera i Geni da Silva fan equip als Jocs

 

Folguera va tocar sostre aquesta temporada a Espanya aconseguint el títol més important, el de la superlliga. Ara el jugador andorrà canviarà d'aires la propera temporada i anirà a jugar a la lliga belga. El jugador serà però abans un dels grans protagonistes als Jocs dels Petits Estats d'Islàndia. Fent equip amb Geni da Silva participarà en la disciplina de vòlei platja. Tots dos estan entrenant en sessió doble per arribar a Islàndia amb opcions de penjar-se una medalla.

L'equip que ens representarà en la modalitat de vòlei platja a Islàndia ja entrena des de fa tres dies. Per Xavi Folguera, guanyar medalla seria posar la cirereta al pastís després de convertir el seu equip en el millor d'Espanya. Per l'eternament jove Geni da Silva fer més gran la seva llegenda. Ells dos ja van aconseguir medalla a Luxemburg apel·lant a l'èpica, jugant, mig torneig, amb el Geni lesionat.

Evitar lesions serà el més important. Tots dos es coneixen bé, es complementen millor i, el més important, són guanyadors nats.

Tots dos seguiran entrenant en sessió doble. El 30 i el 31 de maig faran un únic test en la primera prova del Campionat d'Espanya. La competició de vòlei platja als Jocs dels Petits Estats comença el 2 de juny.

Informa: Cesc Sanjuan

www.andorradifusio.ad

Comparteix:

Notícies

3.214.224.224