ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Jocs Islàndia 2015

Comparteix:

Jocs Islàndia 2015: Gimnàstica


 • Chloé Baltenneck diu adéu als Jocs amb un vuitè lloc a la final de terra

  Chloé Baltenneck va tancar ahir els Jocs dels Petits Estats d'Islàndia amb la prova per aparells. La gimnasta andorrana només va aconseguir classificar-ser per al terra.

  Amb una errada a la primera diagonal, Baltenneck no va poder convèncer el jurat de Reykjavik i es va haver de conformar amb la vuitena posició. Així doncs, no va poder repetir la 4a plaça aconseguida en la darrera edició dels Jocs, a Luxemburg. La gimnasta de la federació estava molt decebuda al final de la seva actuació.

  Informa: Xavi Bonet

   

 • Baltenneck comença amb mal peu

  En gimnàstica artística, Chloe Balteneck no va poder debutar amb bon peu als Jocs d'Islàndia.

  La jove gimnasta va acabar ocupant la sisena plaça en el concurs individual. L'andorrana es va quedar amb 43 punts. Aquesta tarda tindrà l'oportunitat de reivindicar-se en la prova per aparells.

  Informa: Cesc Sanjuan

 • Chloé Baltenneck arriba als Jocs amb confiança després del podi a França

  Fa pocs dies Chloé Baltenneck va pujar al podi del Campionat de França B de gimnàstica artística amb un tercer lloc. Ara prepara la segona participació en els Jocs dels Petits Estats, de l´1 al 6 de juny a Islàndia, on tornarà a ser l´esportista més jove de la delegació andorrana.

  Té només 15 anys, però ja en fa cinc que la Chloé va marxar a França per progressar com a gimnasta. La recompensa a molts sacrificis ha anat arribant a poc a poc i els últims dos anys ha pujat al podi del Nacional francès B.

  La Chloé passa de dilluns a divendres a la localitat francesa de Pamiers, on s´entrena amb un club i segueix un programa d´esport-estudis. Els caps de setmana es retroba amb la família a Andorra.

  D´aquí a pocs dies viatjarà a Islàndia per disputar els seus segons Jocs dels Petits Estats. Fa dos anys a Luxemburg es va quedar a un sol lloc de la medalla en barra i terra.

  El proper curs la Chloé seguirà a Pamiers, però ja no estarà tan sola. Compartirà casa i família amb Joan Prat, un altre jove valor de la gimnàstica artística andorrana que segueix els seus passos.

  Informa: Joan López Imatge: Josep M. Garcia

3.224.127.143