ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Jocs Islàndia 2015

Comparteix:

Jocs Islàndia 2015: Golf


 • El golf es queda a prop de la medalla individual i per equips

  El golf no s'ha pogut penjar medalla a Islàndia. Andorra ha acabat cinquena en categoria individual i quarta per equips.

  Kevin Esteve s'ha confirmat a la darrera jornada com el millor golfista andorrà en els Jocs dels Petits Estats. L'exesquiador ha acabat els quatre recorreguts amb un resultat global de +7. Avui ha estat complicat remuntar en un dia dur per a tots els jugadors a causa del vent. Kevin Esteve ha acabat cinquè en categoria individual, a set cops de la tercera plaça. Andorra ha acabat quarta per equips a 9 cops de la tercera plaça. Maria Creus ha finalitzat cinquena a 21 cops del bronze.

  Informa: Cesc Sanjuan

 • Esteve continua lluitant per les medalles

   

  Aquesta tarda s'ha disputat la segona jornada en la competició de golf. Ha estat una jornada complicada, amb tot, Andorra continua amb clares opcions de medalla en dos apartats. Per equips i amb Kevin Esteve a la categoria individual. Avui l'exesquiador ha tornat a ser el millor andorrà.

  Kevin Esteve continua de ple en la lluita per les medalles. Avui només ha tingut un punt negre, el forat 10, on ha fet doble-boguie. La resta en la línia regular d'ahir. L'andorrà ha acabat +1 el recorregut d'avui, exactament el mateix resultat que té en el global de les dues jornades. Esteve ocupa la cinquena plaça, però està a només 1 cop del bronze i a tres de la plata. El jugador ha valorat que "queda molt per fer i veig que el nivell per fer un bon resultat el tinc, ara cal fer-ho" . 

  Andorra continua tercera per equips, el segon millor andorrà és Ramon Armengol amb +11. En categoria femenina Maria Creus ocupa la cinquena plaça, a diferència de Kevin Esteve ella té el podi molt lluny, el bronze es troba a 15 cops. Creus fa ha reconegut que avui "ho he fet bastant malament, he tingut mala sort en els greens, queden dos dies i lluitaré tot i que les de davant són molt bones." 

  Demà continuarà la lluita. Andorra continua amb molt bones opcions de penjar-se dos medalles en aquesta disciplina.

  Informa; Cesc Sanjuan   Imatge: Xavi Fajardo

 • Maria Creus, a només tres cops del podi en la primera jornada

  En categoria femenina ens representa Maria Creus, que en ser l'única andorrana només puntua en categoria individual. La golfista ha tingut una meritòria primera jornada en què ha acabat cinc cops per sobre la par del camp.

  Maria Creus ocupa la quarta plaça a tres cops del podi. Com en la categoria masculina, les islandeses copen les primeres places. Demà al matí es disputarà la segona jornada. 

  Maria Creus, golfista :  "Les islandeses són molt bones i suposo que tenen clares opcions de guanyar però lluitarem, són quatre dies, és la suma i pot passar de tot."

  Informa: Cesc Sanjuan    Imatge:Xavi Fajardo 

 • L'equip de golf és tercer a la classificació després de la primera jornada

  La competició de golf s'ha posat en marxa aquest dimecres, amb la participació de l'equip masculí i també de Maria Creus, en la competició individual femenina.

   Avui ha començat la competició de golf al Korpa Golf Club. Un recorregut en un entorn d'excepció a cavall entre les muntanyes nevades i l'Oceà Àrtic. L'equip masculí format pels germans Kevin i David Esteve i Ramon Armengol han demostrat aquesta primera jornada que venen a per les medalles, especialment Kevin Esteve. 

  L'ex esquiador ha signat una targeta de 71 cops, el par del camp. Ell ha estat l'únic andorrà que s'ha pogut acostar al potent equips islandès. Tant David Esteve com Ramon Armengol han acabat cinc cops sobre el par. 
  A banda de la classificació individual, els dos millors resultats de cada país defineixen la classificació per equips. 

  Després de la primera jornada, Andorra és tercera a només un cop de San Marino que ocupa la segona plaça. Islàndia domina amb mà de ferro al capdavant. 

  Kevin Esteve, Selecció de golf: "Hagués pogut anar millor però salvo un bon dia"

  David Esteve, Selecció de golf: "Tinc la sensació que l'equip d'Islàndia és molt fort, es conèixen bé el camp. Els resultats de tots però, són correctes." 
   
  Ramon Armengol, Selecció de golf: "He començat malament he intentat recuperar però no ha pogut ser, demà serà un altres dia." 

  Kevin Esteve, Selecció de golf: "Quan comenci a bufar el vent entraran moltes coses en joc". 

  El temps ens ha respectat en aquesta primera jornada de golf dels Jocs dels Petits Estats. Andorra ha tingut una gran actuació tant en categoria masculina com femenina. Andorra està de plè en la lluita per les medalles. La gran rival, serà sens dubte Islàndia.

  Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Xavi Fajardo 

 • Definida la selecció de golf per a Islàndia

  La Federació de Golf ha comunicat els noms dels representants als Jocs dels Petits Estats d'Islàndia. Després dels 4 tornejos de classificació, han estat seleccionats Maria Creus, Ramon Armengol i els germans Kevin i David Esteve. Les classificacions estaven reservades als jugadors de primera categoria, és a dir, amb un hàndicap inferior a 4,4. A Islàndia, els quatre seleccionats competiran en la modalitat individual i en categoria masculina, també ho faran per equips.

23.21.4.239