ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Nahuel Carabaña, Dayane Huerta i Pol Moya sumen tres metalls més en atletisme

www.andorradifusio.ad

Festival de medalles en només unes hores en atletisme. Nahuel Carabaña s'ha emportat la plata en 3.000 obstacles. Dayane Huerta i Pol Moya han aconseguit el bronze en 1.500.

La segona jornada de competició d'atletisme ha deixat 3 medalles al sarró de l'equip andorrà, 1 plata i 2 bronzes.

Nahuel Carabaña ha estat el gran protagonista de la jornada en atletisme. L'atleta ha aconseguit la medalla de plata en 3.000 obstacles, en un final molt ajustat. A més, Carabaña ha aconseguit marca personal, que era l'objectiu. "M'he quedat amb les ganes de fer l'or, que l'he vist, però l'islandès ha estat molt superior els últims metres", reconeixia.

En 1.500 també hi ha hagut medalles. La primera a aconseguir un metall ha estat Dayane Huerta. La corredora ha anat de menys a més a la prova i s'ha adjudicat el bronze, malgrat patir alguns problemes abans de la cursa. Huerta s'ha refet del regust agredolç d'aquest dimecres. Arribava amb sensacions molt dolentes, assegura, després d'aixecar-se amb mal de panxa.

Qui també s'ha emportat medalla ha estat Pol Moya, que ha sumat el seu segon metall després de l'or d'aquest dimecres en el 800. Avui, en 1.500 s'ha adjudicat el bronze. Carles Gómez ha fet una meritòria cinquena plaça.

Bruna Luque ha estrenat la tarda en els 400 metres tanca amb la setena posició i sense fer marca personal. L'experiència adquirida és el millor premi per a l'atleta de 16 anys.

El següent ha estat Arnau Roig en la prova de 200 metres. Roig ha completat la prova en la setena posició.

Aquest divendres serà el darrer dia de competició per als atletes andorrans.

Informa/imatges: Joel Romero

Comparteix:

3.236.117.38