Els tennistes es resignen al mal temps i al retard del debut

www.andorradifusio.ad

La pluja ha estat la gran protagonista a les pistes de tennis de Budva. Els tres representants andorrans esperen entrar en competició aquest dimecres.

Les tempestes no han donat treva i després de successius ajornaments aquest dimarts al matí, els participants rebien la confirmació que els partits es traslladaven a dimecres. Els representants andorrans viuen el compàs d'espera amb una barreja de resignació i paciència.

"Intentes jugar quan pots, escalfar, fer estiraments, estar preparats per quan ens toqui jugar saltar a la pista", explicava Ricardo Rodeiro. Joan Jiménez advertia que "les pistes estaran molt lentes. Aquest matí hem jugat una estona i hem comprovat que el bot era molt lent i molt difícil de moure's". Vicky Jiménez, per la seva banda, assegurava que preferia jugar avui, però que "és una cosa natural i no es pot jugar, o sigui que demà farem doble esforç".

Segons la previsió dels organitzadors, Rodeiro debutarà dimecres al matí davant del maltès Asciak. A continuació ho farà Vicky Jiménez, contra la montenegrina Draskovic i ja a la tarda, el dobles format per Rodeiro i Joan Jiménez s'enfrontarà a Xipre. El debut del dobles mixt format per Joan i Vicky Jiménez s'ajorna a dijous. Tot plegat, però, amb permís de la pluja.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: