Vicky Jiménez debutarà dimarts als Jocs com la més jove de la delegació andorrana

www.andorradifusio.ad

Els integrants de la delegació andorrana han pres contacte al matí amb els escenaris de la competició, que arrencarà aquest dimarts. Els participants en judo i tennis han estat alguns dels més matiners. Els debutants ho viuen amb una barreja d'emoció i nervis.

Vicky Jiménez, de 13 anys, és la més jove de la delegació als Jocs de Montenegro 2019. Jugarà per primera vegada al costat del seu pare i entrenador, Joan Jiménez, que va penjar la raqueta en fa setze i que als Jocs dels Petits Estats va guanyar l'or en individuals a Liechtenstein 99.

La tennista afirma que tenen "molts números per guanyar" però s'hi planteja com una manera "de gaudir i jugar amb ell (el pare)". Joan Jiménez es pronuncia en el matexix sentit, ja que no creu "que es doni una altra oportunitat com aquesta" i, per tant, vol "gaudir i treure el millor resultat".

Jiménez també formarà parella en el dobles masculí amb el resident Ricardo Rodeiro. El director tècnic de la federació s'estrena en uns Jocs representant Andorra i assegura que Luxemburg i Mònaco són dos dels rivals més forts.

El judo també obrirà la competició dimarts amb els comnbats individuals. Lia Povedano, Alda Babi, Fabian Ramos, Karim Nsir, Marc Reig i el debutant Joël Rossell seran els representants en una selecció amb més joventut que mai. Rossell diu no estar nerviós, es nota en forma i creu "que tot l'equip pot fer-ho molt bé". El director tècnic de la federació, Dani Garcia, comparteix les sensacions i destaca la posada a punt dels esportistes

Per al judo el repte serà igualar o superar l'única medalla de fa dos anys a San Marino, que es va penjar Laura Sallés.

Informa: Joan López
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: