ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Jocs San Marino 2017

Comparteix:

Jocs San Marino 2017: Atletisme

Ràdio i Televisió d'Andorra realitzarà una cobertura especial dels Jocs de San Marino 2017. Un equip d'aquesta casa es desplaça per seguir de primera mà la participació dels esportistes de la delegació andorrana. L'objectiu del COA és superar les 15 medalles! 


 • Doble medalla en els 10.000 metres de Sanza i Bernadó per tancar els Jocs

  La darrera jornada dels Jocs s'ha tancat amb un doble podi per a Marcos Sanza i Toni Bernadó en els 10.000 metres. Ha estat en una prova duríssima per la calor, en què Sanza ha lluitat fins al final per a l'or i Bernadó no ha sabut, fins minuts després d'acabar, que havia guanyat el bronze.

 • L'atletisme torna a omplir el medaller, amb 3 metalls més

  L'atletisme ha fet somriure la delegació andorrana a San Marino. Tres medalles més. Amb plata per a Pol Moya i Nahuel Carabaña i bronze per a Dayane Huerta. La jornada ha començat sense medalla però amb la destacada actuació de Miquel Vílchez en perxa. L'atleta ha saltat 4,95, nou rècord d'Andorra.

   

 • Sanza valora el bronze en 5.000 metres: "Li dono un valor molt alt"

  La primera de les tres jornades en atletisme ha donat quatre bronzes. L'últim del dia va ser per a Marcos Sanza, en la cursa dels 5.000 metres. Toni Bernadó, amb molèsties als dos peus, va ser sisè. Tots dos correran dissabte la final dels 10.000 metres.

 • L'atletisme suma quatre bronzes per al medaller

  L'atletisme ha estat prolífic en la primera jornada dels Jocs, amb quatre medalles de bronze. Clàudia Guri en salt d'alçada, Pol Moya i Dayane Huerta en 800 metres i Marcos Sanza en els 5.000 metres. 

 • Toni Bernadó, el veterà del fons a San Marino 2017

  El fondista Toni Bernadó ha patit una època de lesions després de molts anys fent fons al més alt nivell. Tot i això s'ha recuperat força bé i ha fet la marca mínima per participar a les proves de fons de San marino 2017. Encara queda un temps fins que pugui tornar a completar una marató, però té els esforços dedicats a la prova de 10.000 metres, que, assegura, li agrada molt.

Facebook

Twitter

3.238.99.243