ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
L'arrova estesa

Comparteix:

L'arrova estesa: Segona temporada

Si ets online tens un lloc a L'arrova estesa!

Un programa d'Andorra Televisió produït per Qucut - Producció i Comunicació, dirigit per Rosa Burgos i realitzat per Albert Cristòfol.

El que passa a l'àmbit social i cultural d'Andorra i el Pirineu català i com es desenvolupa en l'entorn digital és la base d'aquest programa de reportatges. I és que el món virtual, internet, les noves tecnologies i les xarxes socials, no existeixen sense les persones i elles són les protagonistes de L'arrova estesa. 

Cada programa inclou dos reportatges, un espai personal dedicat al perfil digital d'un personatge interessant i un lloc per les curiostats que es troben a la xarxa.

 


 • L'arrova estesa - Recull segona temporada

  Recull dels millors reportatges de la segons temporada de L'arrova estesa. La primera part del programa està dedicat als nous blogs que hem conegut i a la segona part us expliquem les iniciatives solidàries que han tingut un lloc online. 

 • L'arrova estesa - Associació de Fallaires d’Andorra la Vella i Festival de llegendes de Catalunya

  En el programa d'avui us presentem la nova pàgina web de l’Associació de Fallaires d’Andorra la Vella i us expliquem què preparen per la nit de Sant Joan. També coneixerem tots els detalls del Festival de llegendes de Catalunya, un festival amb molta participació andorrana. 

 • L'arrova estesa - La tradició de fer el vermut i Microcatalunya

  En aquest programa anem fins el restaurant El Molí dels Fanals que ha entrat a les xarxes socials amb força i ho fa per recuperar la tradició de fer el vermut. També coneixem l’equip de Microcatalunya, un projecte que ha nascut per donar a conèixer els micropobles de Catalunya, aquells que tenen menys de 500 habitants. Aquests dies Microcatalunya és a l’Alt Urgell.

 • L'arrova estesa - Speakmob i Gaymz Andorra

  En aquest programa us expliquem com va anar la primera speakmob que van organitzar els membres de la comunitat TedxAndorraLaVella i us donem totes les claus perquè pugueu compartir la campanya. També coneixem com es desenvoluparà la primera edició dels Gaymz Andorra que tindrà lloc el proper 21 de juny. 

 • El blog de cuina La Mandolina i el Kundalini Ioga a Andorra

  En aquest programa us expliquem què és la ciència del kundalini ioga i ho fem amb la recentment creada delegació andorrana de Kundalini Ioga i gràcies a la màster classe solidària que es va fer fa uns dies. També us presentem el blog de cuina La Mandolina i el seu autor, el Josu Adánez. 

 • L'arrova estesa - Oktuso i el blog 100% made with love

  El cantant de rap d'Andorra, Pau Augé - Oktuso, ha presentat el seu primer treball discogràfic que porta per nom "Un priviegio" i amb poc temps ha aconseguit més de 20.000 descàrregues online. En aquest programa us expliquem qui és Oktuso i quina música fa. També us parlem de 100% made with love, blog dedicat al do it your self, DIY, o el fes-ho tu mateix, una moda de triomfa a les plataformes socials. 

 • L'arrova estesa - Blaumut i la Recetera

  Els Blaumut van omplir la sala del Prat del Roure a Escaldes-Engordany i fins allà vam anar per parlar amb ells. En el programa d'avui coneixem com són els Blaumut a les xarxes socials i en persona. També us expliquem qui és la Recetera, l'autora d'un blog de cuina. 

 • L'arrova estesa - Especial 10 anys d'Andorra a Eurovisió

  Ràdio i Televisió d'Andorra han estrenat un blog dedicat als deus anys del pas d'Andorra a Eurovisió i que porta per nom Good Evening Andorra! En aquest programa us parlem d'aquest espai a internet amb alguns dels testimonis que hi han escrit els seu records.

 • L'arrova estesa - El blog de l'Animal Escola de Teatre i el Jove Voluntariat Lector

  L'Animal Escola de Teatre és el projecte teatral de la Irina Robles que ha decidit ser a l'espai d'internet a través d'un blog i que és una finestra a tot el que passa a les classes d'aquesta escola. En aquest capítol descobrim la l'animal que tots els alumnes de la Irina porten dins! També acompanyem als nois i noies que formen part del Jove Voluntariat Lector en una de les seves lectures als padrins i us expliquem en què consisteix aquesta bona iniciativa solidària. 

 • L'arrova estesa - L'app del Bondia i un recorregut fotogràfic online

  Aquest any el diari Bondia d'Andorra celebra el seus 10 anys de vida i ho ha fet amb molts canvis d'imatge i, entre ells, acaba d'estrenar la primera app gratuïta de notícies d'Andorra. En aquest programa en parlem així com també fem un recorregut per l'exposició de fotografies del Juli Barrero que porta per títol "El món vist des d'un mòbil". Amb ell fem també un recorregut online pels millors blogs de fotografia de la xarxa. 

Facebook

Twitter