ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: La Massana

Jordi Lorente dona cada setmana línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.


 • Entrevista a David Baró

  El cònsol major de la Massana ha assegurat que se'n va satisfet després de la gestó feta en els dos mandats al davant del comú massanenc. David Baró creu que s'han assolit objectius econòmics i d'inversió importants. Espera que la fallida de l'operador turístic Thoms Cook no afecti gaire a Arinsal, on el públic britànic és majoritari. També ha lamentat que no hi hagués, com a mínim, una segona llista en vista a aquestes eleccions i espera que no hi hagi molt vot en blanc, nul o abstenció per aquest fet. Quan acabi el mandat té previst descansar unes setmanes i tornar a la seva feina anterior.

 • Entrevista a David Baró

  Les negociacions amb Joan Viladomat per mantenir la marca Vallnord ha estat una de les qüestions destacadaes de la conversa amb el cònsol de la Massana, David Baró. Espera tancar aquest acord la setmana que ve. El client i poder estalviar una despesa de diners per la marca, sembla que han estat la base de la negociació que pot satisfer les dues parts. També hem parlat amb ell de les obres al Prat del Colat, l'ampliació de la carretera d'Anyós i la Copa del Món de BTT.

 • Entrevista a Sergi Gueimonde

  Ens visita el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat de la Massana, Sergi Gueimonde. El Parc Natural del Comapedrosa i el cos de voluntaris per la natura han estat els temes centrals de la conversa.

 • La circulació a la Massana

  Visiten el programa la consellera de Via Pública de la Massana, Eva Sansa. Amb ella, i amb l´agent de circulació massanenc Àlex Bruno, hem parlat del trànsit i la mobilitat a la parròquia.

   

 • Entrevista a Francesca Guerrero

  Visita el "Línia Directa" la consellera de Social del comú de la Massana, Francesca Guerrero. Amb ella hem repassat l´actualitat de la seva conselleria, que manté ajuts directes a una trentena de persones de la parròquia.

 • Entrevista a David Baró

  Avui ha passat pel "Línia Directa" David Baró, cònsol Major de la Massana. Amb ell hem repassat l´actualitat de la parròquia. Hem parlat de la bona temporada d´estiu que ha quedat enrere. De la consolidació en l´àmbit de la BTT de la Massana. De les previsions per a la temporada d´hivern. La Massana inverteix enguany uns 5 milions d´euros, especialment a Arinsal, amb la construcció d´una bassa d´aigua per a la fabricació de neu per als canons de l´estació. El comú també està pendent de rebre al voltant dels 900.000 euros de les transferències, que s´invertiran en la liquidació d un deute que tenia contret el comú.

 • Entrevista a David Baró

  Visita el programa el cònsol major de la Massana, David Baró. El mandatari comunal ha assegurat que en un 95%, la Copa del Món de BTT continuarà a Vallnord dos anys més, el 2019 i 2020. També destaca que aquest hivern ha estat magnífic i que les previsons per Pal-Arinsal amb les activitats d´aquest estiu són molt bones. Pel que fa a previsions immediates, una de les més destacades és l'inici de les obres d´eixamplament de la carretera d´Anyós a la zona del pont, i la millora del subsòl a diferents zones de la parròquia.

 • Entrevista a Eva Sansa, Jael Pozo i Francesca Guerrero

  Aquest divendres ens han visitat tres conselleres del comú de la Massana. Es tracta d'Eva Sansa, de Via Pública, Jael Pozo, de Cultura, i Francesca Guerrero, de Serveis Socials i Gent Gran. Amb elles hem repassat la tasca diària als seus departaments comunals.

 • Entrevista a Albert Esteve i Sergi Baliellas

  Rebem el conseller de la minoria per DA, Albert Esteve, i el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles. Amb ells hem repassat el treball conjunt a les comissions de comú i l´actualitat de la parròquia massanenca amb especial atenció a la situació d´EMAP, al funcionament del nou edifici de serveis del coll de la Botella i a la situació de la circulació a la parròquia.

 • Entrevista a Raul Ferré

  Amb el cònsol menor de la Massana Raul Ferré hem repassat l´actualitat parroquial parlant sobretot de Pal-Arinsal i de les millores a la zona del Coll de la Botella, i de la recompra d´accions preferents d'EMAP per un valor d´1,4 milions d´euros. S´ha tractat del tema de l´eixamplament de la carretera de Sispony i de les inversions previstes per a l´any vinent, en especial en trams de carretera d'Anyós i l'Aldosa. Pel que fa a la possibilitat de seguir organitzant noves proves de la Copa del Món de BTT, Ferré ha dit que s´està a l´espera que l´UCI confirmi que la Massana sigui seu de les proves mundials també els anys 2019 i 2020.

Facebook

Twitter

54.160.19.155