ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: La Massana

Cada setmana donem línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.

Direcció i presentació: Jordi Lorente
Control de so: Toni Escur


 • Entrevista a la Cònsol Major de La Massana Olga Molné

  La Cònsol major de la massana, Olga Molné, se sent alleugerida després de l'avenç assolit en el tràmit de construcció del nou vial. Creu que és molt important per la Massana.Pel que fa a la promoció de pisos assequibles als dos edificis d'Arinsal, podrien sortir al voltant de 30. Molné encara no té decidit si es presentarà a la reelecció al càrrec a finals d'any.

 • Entrevista a la Cònsol Menor de La Massana, Eva Sansa

  Aquest divendres al "Línia Directa", la cònsol menor de la Massana, Eva Sansa, ha afirmat que espera que "en un mes i mig es pugui treure el concurs del nou vial". Ha dit que les converses amb els propietaris del terreny estan molt avançades i que la seva part de construcció va en temps previst. Sobre l'habitatge, ha explicat, que el comú està treballant amb el Govern en una proposta de la qual no ha volgut avançar res. Sobre l'heliport,  farà que desaparegui el soroll a la població. Una molt bona notícia davant les múltiples queixes al respecte. 

 • Entrevista a la cònsol major de la Massana, Olga Molné

  La cònsol major de la Massana, Olga Molné, ha dit que s'està recuperant la normalitat després d'aquests mesos tan difícils. Les bones xifres de visitants a l'estiu han servit per recuperar gairebé del tot, el teixit econòmic a la parròquia. També ha destacat les bones xifres a Pal-Arinsal tenint en compte tot el context sanitari actual. Sobre les inversions, la primera serà  en vista al gener vinent amb l'eixamplament i embelliment de les voreres des del camí del Pou fins al centre de la població. La mandatària comunal ha parlat també de la bona acollida dels vals de regal al comerç massanenc i del procés de venda d'accions de Pal Arinsal al sector privat, un projecte que en dos anys podria donar els seus fruïts.

 • Entrevista a David Baró

  El cònsol major de la Massana ha assegurat que se'n va satisfet després de la gestó feta en els dos mandats al davant del comú massanenc. David Baró creu que s'han assolit objectius econòmics i d'inversió importants. Espera que la fallida de l'operador turístic Thoms Cook no afecti gaire a Arinsal, on el públic britànic és majoritari. També ha lamentat que no hi hagués, com a mínim, una segona llista en vista a aquestes eleccions i espera que no hi hagi molt vot en blanc, nul o abstenció per aquest fet. Quan acabi el mandat té previst descansar unes setmanes i tornar a la seva feina anterior.

 • Entrevista a David Baró

  Les negociacions amb Joan Viladomat per mantenir la marca Vallnord ha estat una de les qüestions destacadaes de la conversa amb el cònsol de la Massana, David Baró. Espera tancar aquest acord la setmana que ve. El client i poder estalviar una despesa de diners per la marca, sembla que han estat la base de la negociació que pot satisfer les dues parts. També hem parlat amb ell de les obres al Prat del Colat, l'ampliació de la carretera d'Anyós i la Copa del Món de BTT.

 • Entrevista a Sergi Gueimonde

  Ens visita el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat de la Massana, Sergi Gueimonde. El Parc Natural del Comapedrosa i el cos de voluntaris per la natura han estat els temes centrals de la conversa.

 • La circulació a la Massana

  Visiten el programa la consellera de Via Pública de la Massana, Eva Sansa. Amb ella, i amb l´agent de circulació massanenc Àlex Bruno, hem parlat del trànsit i la mobilitat a la parròquia.

   

 • Entrevista a Francesca Guerrero

  Visita el "Línia Directa" la consellera de Social del comú de la Massana, Francesca Guerrero. Amb ella hem repassat l´actualitat de la seva conselleria, que manté ajuts directes a una trentena de persones de la parròquia.

 • Entrevista a David Baró

  Avui ha passat pel "Línia Directa" David Baró, cònsol Major de la Massana. Amb ell hem repassat l´actualitat de la parròquia. Hem parlat de la bona temporada d´estiu que ha quedat enrere. De la consolidació en l´àmbit de la BTT de la Massana. De les previsions per a la temporada d´hivern. La Massana inverteix enguany uns 5 milions d´euros, especialment a Arinsal, amb la construcció d´una bassa d´aigua per a la fabricació de neu per als canons de l´estació. El comú també està pendent de rebre al voltant dels 900.000 euros de les transferències, que s´invertiran en la liquidació d un deute que tenia contret el comú.

 • Entrevista a David Baró

  Visita el programa el cònsol major de la Massana, David Baró. El mandatari comunal ha assegurat que en un 95%, la Copa del Món de BTT continuarà a Vallnord dos anys més, el 2019 i 2020. També destaca que aquest hivern ha estat magnífic i que les previsons per Pal-Arinsal amb les activitats d´aquest estiu són molt bones. Pel que fa a previsions immediates, una de les més destacades és l'inici de les obres d´eixamplament de la carretera d´Anyós a la zona del pont, i la millora del subsòl a diferents zones de la parròquia.

Facebook

Twitter