ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: La Massana

Jordi Lorente dona cada setmana línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.


 • Entrevista a Sergi Gueimonde

  Ens visita el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat de la Massana, Sergi Gueimonde. El Parc Natural del Comapedrosa i el cos de voluntaris per la natura han estat els temes centrals de la conversa.

 • La circulació a la Massana

  Visiten el programa la consellera de Via Pública de la Massana, Eva Sansa. Amb ella, i amb l´agent de circulació massanenc Àlex Bruno, hem parlat del trànsit i la mobilitat a la parròquia.

   

 • Entrevista a Francesca Guerrero

  Visita el "Línia Directa" la consellera de Social del comú de la Massana, Francesca Guerrero. Amb ella hem repassat l´actualitat de la seva conselleria, que manté ajuts directes a una trentena de persones de la parròquia.

 • Entrevista a David Baró

  Avui ha passat pel "Línia Directa" David Baró, cònsol Major de la Massana. Amb ell hem repassat l´actualitat de la parròquia. Hem parlat de la bona temporada d´estiu que ha quedat enrere. De la consolidació en l´àmbit de la BTT de la Massana. De les previsions per a la temporada d´hivern. La Massana inverteix enguany uns 5 milions d´euros, especialment a Arinsal, amb la construcció d´una bassa d´aigua per a la fabricació de neu per als canons de l´estació. El comú també està pendent de rebre al voltant dels 900.000 euros de les transferències, que s´invertiran en la liquidació d un deute que tenia contret el comú.

 • Entrevista a David Baró

  Visita el programa el cònsol major de la Massana, David Baró. El mandatari comunal ha assegurat que en un 95%, la Copa del Món de BTT continuarà a Vallnord dos anys més, el 2019 i 2020. També destaca que aquest hivern ha estat magnífic i que les previsons per Pal-Arinsal amb les activitats d´aquest estiu són molt bones. Pel que fa a previsions immediates, una de les més destacades és l'inici de les obres d´eixamplament de la carretera d´Anyós a la zona del pont, i la millora del subsòl a diferents zones de la parròquia.

 • Entrevista a Eva Sansa, Jael Pozo i Francesca Guerrero

  Aquest divendres ens han visitat tres conselleres del comú de la Massana. Es tracta d'Eva Sansa, de Via Pública, Jael Pozo, de Cultura, i Francesca Guerrero, de Serveis Socials i Gent Gran. Amb elles hem repassat la tasca diària als seus departaments comunals.

 • Entrevista a Albert Esteve i Sergi Baliellas

  Rebem el conseller de la minoria per DA, Albert Esteve, i el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles. Amb ells hem repassat el treball conjunt a les comissions de comú i l´actualitat de la parròquia massanenca amb especial atenció a la situació d´EMAP, al funcionament del nou edifici de serveis del coll de la Botella i a la situació de la circulació a la parròquia.

 • Entrevista a Raul Ferré

  Amb el cònsol menor de la Massana Raul Ferré hem repassat l´actualitat parroquial parlant sobretot de Pal-Arinsal i de les millores a la zona del Coll de la Botella, i de la recompra d´accions preferents d'EMAP per un valor d´1,4 milions d´euros. S´ha tractat del tema de l´eixamplament de la carretera de Sispony i de les inversions previstes per a l´any vinent, en especial en trams de carretera d'Anyós i l'Aldosa. Pel que fa a la possibilitat de seguir organitzant noves proves de la Copa del Món de BTT, Ferré ha dit que s´està a l´espera que l´UCI confirmi que la Massana sigui seu de les proves mundials també els anys 2019 i 2020.

 • Entrevista a David Baró

  Hem parlat amb David Baró, Cònsol major de la Massana sobre l´actualitat parroquial. Entre d´altres temes, hem tractat d´EMAP i de com evoluciona a nivell econòmic i d´inversions. Hem parlat de la Llei de Competències i Transferències i de l´informe ampliat que presenta Sant Julià de Lòria. També del comerç i la radicació d´empreses a la parròquia i l´augment experimentat als darrers anys. La creació de l´Agència Tributària Nacional i la negativa de la Massana i Canillo a formar-hi part, també ha estat tractat durant la conversa amb el cònsol de la Massana.
   

Facebook

Twitter