ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Línia Directa

Comparteix:

Línia Directa: Ordino

Jordi Lorente dona cada setmana línia directa a l'actualitat de cada parròquia en clau d'inversions, despeses, problemàtiques ciutadanes i altres afers amb els seus responsables polítics.


 • Entrevista als consellers de la minoria d'Ordino Enric Dolsa i Sandra Tudó

  Enric Dolsa (X'Ordino) i Sandra Tudó (Movem Ordino) han parlat d'inversions a la parròquia. En aquest sentit, han lamentat que només hi hagi uns 4 milions per a tres anys. Creuen que la despesa a les millores al Centre Esportiu estan condicionant la resta de millores. Dolsa ha criticat especialment la gestió de l'actual cònsol al darrer mandat dient que no gestiona bé la parròquia. Sobre l'Hotel Casamanya, creuen que s'ha de trobar un ús i no anar amb les dependències comunals, ja que on estan ara és una bona ocupació. Sobre el centre de congressos, esperen que durant aquest mandat es trobi una sortida a un edifici infravalorat i que s'està deteriorant. A més, creuen que s'ha de potenciar el turisme de la parròquia.

 • Entrevista a Consol Naudí

  Rebem l'excònsol menor d'Ordino i exsecretària d'Estat de Relacions Institucionals, Consol Naudí, per parlar de la situació actual dels comuns, un dia abans del jurament dels nous cònsols.

 • Entrevista a Josep Àngel Mortés

  Conversem amb el cònsol major d'Ordino Josep Àngel Mortès amb qui parlem del futur de la marca Vallnord, el projecte per dur les dependències administratives del comú a l´hotel Casamanya, les obres del Centre Esportiu d´Ordino i la posada en marxa del bus parroquial a 0,20 cèntims d´euro per trajecte.

 • Entrevista a Marc Pons

  El conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat d'Ordino, Marc Pons, ens explica l'actualitat de la seva conselleria. El 20è aniversari del Parc Natural de la Vall de Sorteny i les activitats que s'hi faran per commemorar-ho és un dels projectes més importants. Explica que estan en tràmits per poder fer del parc un territori de la Biosfera. També parla de la Casa de la Muntanya i del senderisme a la parròquia.

 • Entrevista a Gemma Riba

  La cònsol menor d'Ordino Gemma Riba repassa l'actualitat de la parròquia. Entre altres el cas de l'Hotel Casamanya i el Quart d'Ordino, la temporada del camp de neu d'Arcalís, seguir o no seguir fent part de la marca Vallnord, o les obres de millora del Centre Esportiu.

 • Entrevista a Josep Àngel Mortés

  El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, ha dit que l'acord amb SAETDE per ser l'accionista majoritari de SECNOA permetrà fer més inversions directes a la parròquia, a banda de millorar el domini esquiable i fer-lo més competitiu. El mandatari ordinenc creu que d'aquí a pocs anys Andorra podria ja tenir un forfet únic. Sobre allargar la temporada d'esquí a Arcalís en un futur diu que "esperem obrir a mitjans de novembre i tancar després que les altres estacions". Sobre l´Hotel Casamanya i el Centre de Congressos, Mortés creu que "s'està treballant perquè els pròxims mesos es puguin tancar acords d'ús". Així mateix, Mortés confia que aquest estiu, depenent del temps, sigui un bon estiu en nombre de visitants a la parròquia.
   

 • Entrevista a Jordi Serracanta i Xavier Herver

  Ens han visitat els consellers d´Ordino, Jordi Serracanta, titular de Turisme i Esports, i Xavier Herver, d´Administració, Comunicació, Dinamització i Comerç. Amb ells hem repassat l´activitat de les seves conselleries i aspectes generals del dia a dia a Ordino.

 • Entrevista a Xavier Herver i Sandra Tudó

  Rebem el conseller de la majoria comunal d'Ordino Xavier Herver, i la consellera de la minoria liberal, Sandra Tudó. Amb ells hem repassat el treball conjunt a les comissions de comú i l´actualitat de la parròquia ordinenca.

 • Entrevista a Gemma Riba

  L´assumpte del plec de bases per entrar a l´accionariat de SECNOA ha centrat bona part de la conversa amb la cònsol menor d'Ordino, Gemma Riba. Riba ha confirmat que fins ara, quatre empreses s´han interessat per les condicions per accedir al concurs, sense voler avançar el nom de cap d´elles. La cònsol menor també ha reconegut que s´està pendent de trobar una solució per poder fer viable el Centre de Congressos ordinenc, i que també s´està elaborant un pla de treball per millorar i ampliar el Centre Esportiu. Pel que fa a l'adequació de les obres de noves sales a les escoles velles, tot va sobre el calendari previst i confia en que al 2019 les obres estiguin concloses.

 • Entrevista a Josep Àngel Mortés

  Rebem el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés. Entre d'altres temes tractem l'entrada de SAETDE en l'accionariat de SECNOA i el concurs públic que s'ha de fer per l'encaix d'aquest capital per Arcalís. S´ha parlat d´una proposta encara no ferma de poder fer-se amb l´ús i servei del Centre de Congressos d´Ordino. A banda, també conversem sobre la llei de competències i transferències, sobre els visitants d'aquest estiu a la Vall de Sorteny, les millores futures al CEO i l'adequació de dependències municipals a les velles escoles.

Facebook

Twitter

3.214.184.223