Els matins de la Nacional

Comparteix:

Els matins de la Nacional: Cinema

Els matins de la Nacional és el programa d'actualitat de Ràdio Nacional d'Andorra. Un magazín amb vocació de país per donar veu als protagonistes i sectors de tots els àmbits, des del punt de vista de la més estricta actualitat, a la divulgació i l'entreteniment. Sis hores de ràdio amb voluntat de servei públic.

Direcció: Òscar Royo Sansa
Presentació: Òscar Royo Sansa i Anna Mata Palau
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat

 


  • De cine amb Anna Mata i Òscar Royo

    Cinemes Illa Carlemany presenta dues estrenes. Sin malos rollos arriba a la pantalla amb la història d'uns pares controladors que contracten una noia perquè tingui una cita amb el seu fill. A banda, torna Indiana Jones y el dial del destino, amb una nova aventura d'aquest personatge. A més, presenten òpera en directe amb Roméo et Juliette.

  • De cine amb Anna Mata i Òscar Royo

    Cinemes Illa Carlemany presenta dues estrenes. Acció, aventures i drama, tot plegat amb un superheroi de protagonista, Flash. Per altra banda, ens transporten als anys 50 amb Asteroid City. Per acabar, una comèdia com a proposta de l'Alliance Française, La vie pour de vrai.

  • Makoto Shinkai, el cinema i Kevin Ribeiro

    Kevin Ribeiro acaba la seva participació en el programa amb un especial de cinema i protagonisme per Makoto Shinkai, un dels directors més destacats del cinema d'animació japonesa, i és famós per les seves històries emotives i les seves imatges impressionants. Fem un recull dels millors films, però el Kevin avisa que és una selecció feta amb IA.

  • De cine amb Anna Mata i Òscar Royo

    Cinemes Illa Carlemany presenta una estrena. Una nova entrega de Transformers: el despertar de las bestias que arriba per embolicar dos arqueòlegs a través d'una aventura relacionada amb aquests personatges. A banda, destaquem Il trovatore que es podrà veure en directe des de la Royal Opera House.

  • De cine amb Anna Mata i Òscar Royo

    Cinemes Illa Carlemany presenta dues estrenes. Marvel Comics presenta Spider-man cruzando el multiverso, un film d'animació que segueix la història del protagonista endinsat en un nou món. Per altra banda, la comèdia Como Dios manda, amb Leo Harlem al capdavant del repartiment.

  • De cine amb Anna Mata i Òscar Royo

    Cinemes Illa Carlemany presenta una estrena. La Sirenita torna a la gran pantalla després de mesos d'espera amb Halle Bailey de protagonista. A banda, afegeixen una proposta dins el Cicle Gaudí, Vasil, un drama que uneix Espanya i Bulgària, a través del protagonista i la seva afició als escacs.

  • De cine: Fast & Furious

    Poques estrenes aquesta setmana a la cartellera. Fast & Furious 10 i un film històric amb Jeanne du Barry. A part tindrem òpera i teatre en directe.

  • De cine amb Anna Mata i Òscar Royo

    Cinemes Illa Carlemany presenta una estrena. Arriba la seqüela de Book Club, amb la segona part viatjant cap a Itàlia. Un grup d'amigues viatja amb el seu club de lectura per gaudir d'una escapada que mai abans s'havien plantejat. Però les coses no van com esperaven...

  • De cine amb Anna Mata i Òscar Royo: sense novetats a la vista

    Aquesta setmana fem un recordatori de les pel.lícules que teniu en cartellera sense estrenes. Tot just comentar la porposta de l'Alliance andorrano-française de cara a dimarts

  • De cine amb Anna Mata i Òscar Royo: les estrenes de la setmana

    Amb l'Anna us comentem totes les estrenes previstes al cinema per avui. Tenim una mica de tot. thriller a Fatum, drama a un Cel de plom o comèdia a Los buenos modales.

Facebook

Twitter