Els matins de la Nacional

Comparteix:

Els matins de la Nacional: Cuina

Els matins de la Nacional és el programa d'actualitat de Ràdio Nacional d'Andorra. Un magazín amb vocació de país per donar veu als protagonistes i sectors de tots els àmbits, des del punt de vista de la més estricta actualitat, a la divulgació i l'entreteniment. Sis hores de ràdio amb voluntat de servei públic.

Direcció: Òscar Royo Sansa
Presentació: Òscar Royo Sansa i Anna Mata Palau
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat

 


  • El celler amb Jose Antonio Guillermo: Majuelos de Callejo

    Fantàstic maridatge el que en s porposa avui el Jose Antonio Guillermo. Fem una fusió del vi Majuelos de Callejo (sotillo de la bibera) amb el palito loco de llom amb crema de gosrgonzola que ens va proposar ara fa 8 dies el Christian Zanchetta

  • Panxacontents amb Pep Ramos: plats d'estiu

    Desfilada de plats d'estiu avui al Panxacontents. Gaspatxo, salmorejo, ajoblanco, meló amb pernil, paella, escalivada, amanides o tapes. Algunes idees per un estiu que tenim a tocar. Aprofitant la visita preparem un arròs amb carreroles i conill.

  • Menja't Andorra: Alexis Estopiñán

    Alexis Estopiñán és el CEO de Your Cakes a l'univers Estopiñán amb un recorregut i experiència acumulada de 22 anys, fruit d'un negoci familiar que li ha permès l'especialització i creació d'un nou model de negoci de pastisseria molt trencador i innovador basat en la personalització, la tecnologia, la fabricació i la distribució de productes de qualitat saludables. La història d’Estopiñán, són els valors familiars i la cura i dedicació que ha fet sempre amb ganes de millorar…

  • La cuina del Zanchetta: Palito loco

    Avui el Christian Zanchetta ens prepara un palito loco de llom amb crema de gorgonzola. Una proposta per a 4 persones, de complexitat senzilla i que en 80 minuts i per 16€50 tindrem al plat

  • El celler amb Jose Antonio Guillermo: Larix Orange Vine

    Amb el Jose Antonio Guillermo marxem cap a l'emprodà per conèixer la bodega Voins de Taller. Allí hi fabriquen el Larix Orange Vine. Una petita producció que està a les millors cartes del món

  • Menja't Andorra: la cervesa artesanal

    Avui, al Menja't Andorra, tornem a tenir l’oportunitat d’entrevistar a Xavi Vara, propietari des de fa tres anys de l’Hòstia d’Andorra i antic propietari de la famosa Birreria del casc antic. En aquesta ocasió,i vist que és un gran especialista en l’elaboració de cervesa artesanal, ens respondrà a algunes de les nostres inquietuds vers aquest món i en quins nous projectes relacionats amb la gastronomia està submergit. 

  • La cuina del Zanchetta: cremós de xocolata

    El Christian Zanchetta ens presenta avui un cremós de xocolata negra i ganache lleugera de saüc. Una recepta de complexitat mitjana, per a 4 persones, que ens costarà uns 30 minuts d'elaboració tot i que en la seva totalitat s'en va cap a les 5 hores i que no ens costarà més de 8€50

  • Panxacontents amb Pep Ramos: el Take Away

    Al Panxacontents d'avui dimarts, el Pep Ramos ens parla de la invasió dels locals de Take Away depre`s de la pandèmia. Si fem yna mica d'històiria, ja hi havia venda al carrer a l'antiga Roma on es venia uns pans plans amb olives o a l'Oriet Mitjà on el falafel era el rei del carrer. Tot i així, el concepte Take Away com el coneixem nés fa més de 100 anys a Nova York, concretament el 1912.. Aprofitant la visita ens prepara tambè una cua de bou amb patates rissole.

  • Menja't Andorra amb Toni Corominas i Elizabeth Arajol

    Bethevents és l'empresa que ens visita avui al Menja't Andorra. El Toni Corominas ha convidat a l'Elizabeth Arajol que nés la propietària i que veu com en aquests mesos de maig i juny la seva agenda de bodes, batejos i comunions està farcida d'actes. Parlem de BBC

  • La cuina del Zanchetta: pit de pollastre

    A l'espai de cuina el Christian Zanchetta ens prepara un pit de pollastre amb crema d'espàrrecs. 60 minutets de feina per a 4 persones i una despesa d'uns 18 euros

Facebook

Twitter