ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Talents

Comparteix:

Talents: Primera temporada

Ràdio i Televisió d'Andorra i Andbank t'apropen les experiències de les persones que han aconseguit assolir els seus objectius a base de treballar el seu talent. Entrevistes que expliquen en primera persona que conjugar el talent i l'esforç és una bona fórmula per aconseguir els reptes més grans. 


 • Talents - Carles Capdevila

  Carles Capdevila és un home que destaca per diverses facetes. És periodista i fundador del diari Ara, del qual en va ser el primer director. També ha estat el creador de nombrosos programes de ràdio i televisió relacionats amb l’humor i l’educació, la seva altra gran passió. Però també és un lluitador. El novembre de l’any passat deixava la direcció de l’Ara per enfrontar-se a un nou repte: el càncer.  

 • Talents - Ginette de Matha

  Ginette de Matha és l'ambaixadora francesa al Principat d'Andorra des de l'1 de juny del 2014, quan va substituir a Zair Kédadouche en les seves funcions al capdavant de la diplomàcia francesa. És la novena persona en ocupar aquesta posició i la primera dona. De Matha ha passat per llocs tant importants i tant diferents com ara l'Àfrica, el Estats Units, la Haya, l'OCDE o fins i tot les Nacions Unides. Durant el seu temps al país ha viscut moments tant importants com la visita del Copríncep francès, François Hollande o del primer ministre Manuel Valls.

 • Talents - Purito Rodríguez

  El ciclista professional català del Katusha Cycling Team Joaquim 'Purito' Rodríguez ha vingut a residir a Andorra en la plenitud de la seva carrera esportiva. A més, aporta un valor afegit al país que l'acull. I és que el ciclista organitza la "Purito Andorra Andbank", una prova cicloturista que aporta centenars d'aficionats d'aquesta disciplina al país. També ha dissenyat l'etapa la reina de la Vuelta España 2015.

 • Talents - Josep Baselga

  Josep Baselga és una eminència en el camp de l'oncologia a nivell mundial. És el president i fundador de la Fundació Fero d'investigació oncològica, president de l'associació americana d'investigació contra el càncer i director mèdic de l'hospital Memorial Sloan Kettering de Nova York, considerat el número 1 en recerca i investigació oncològica. Ens explica els avenços en la diagnosi del càncer, que en un futur pròxim es podrà fer amb una análisi de sang sense necessitat de biòpsia, i dels tractaments, que podrien tenir un impacte menor gràcies a la immunoteràpia, una de les línies d'investigació obertes amb millors resultats. 

 • Talents - Pedro Garcia Aguado

  “Talents” estrena de la mà de Pedro Garcia Aguado. El mediàtic motivador, autor de les conferències "Aprender a educar", ens explica com ajudar les famílies amb fills que poden patir problemes d'addiccions. També repassa la seva etapa com a jugador de waterpolo, on va passar de triomfar i guanyar-ho tot a caure en el món de les drogues.

Facebook

Twitter

3.221.159.255