ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Talents

Comparteix:

Talents: Segona temporada

Ràdio i Televisió d'Andorra i Andbank t'apropen les experiències de les persones que han aconseguit assolir els seus objectius a base de treballar el seu talent. Entrevistes que expliquen en primera persona que conjugar el talent i l'esforç és una bona fórmula per aconseguir els reptes més grans. 


 • Talents - Jean Nouvel

  Jean Nouvel és un dels arquitectes més reconeguts mundialment. Durant la seva trajectòria ha rebut diversos premis, entre ells el Pritzker, l'anomenat Nobel de l’arquitectura. Algunes de les seves obres més conegudes són les Galeries Lafayette a Berlín i la Torre Agbar de Barcelona. A Ordino ha projectat la urbanització de la Querola, que estarà enllestida a finals del 2018.

 • Talents - Josep Maria Gay de Liébana

  Conversem amb Josep Maria Gay de Liébana, un economista espanyol molt mediàtic que ha fet que l'economia sigui molt més propera a tothom explicant-la d'una forma més planera i sense pèls a la llengua. Amb ell parlem de la situació de l'economia global i de l'encaix d'Andorra. 

 • Talents - Cristina Maragall

  "Vull ajudar a vèncer la malatia, en lloc està escrit que sigui impossible". L'expresident de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall va pronunciar aquestes paraules el dia que va explicar al món que tenia alzheimer. La seva filla, Cristina Maragall, portaveu de la Fundació Pasqual Maragall, ha viscut aquesta malaltia molt de prop al capdavant d'un ens que lluita per aconseguir avanços que acabin amb un mal que afecta entre 5 i 8 de cada 1.000 persones noves a l'any. Fa especial referència al paper de les famílies , les necessitats que tenen i el suport que necessiten. 

 • Talents - Adeyemi Ajao

  Adeyemi Ajao és un dels pocs emprenedors d’Espanya que pot presumir d’haver creat diverses empreses tecnològiques que després s’han venut a Mèxic . És el fundador de Tuenti, Cabify i Identified. Un triomf personal i professional que li ha merescut fins i tot el reconeixement de Barack Obama. El líder nord-americà el va convidar l’any 2009 a la seva estrena presidencial com a màxim representant de l’emprenedoria a Espanya. Sent passió per la tecnologia i no entén el futur sense la transformació digital.

 • Talents - Sor Lucía Caram

  La monja benedictina Sor Lucía Caram és una monja mediàtica, però no li importa. "Si em serveix per fer de pont entre els que no són escoltats i la societat, per retallar les distàncies, prefereixo que em diguin monja mediàtica", assegura. Una entrevista sobre els més necessitats, la religió, els mitjans de comunicació i el repartiment de la riquesa, que no deixa indiferent.

 • Talents - Eugènia Bieto

  La directora general d'ESADE, Eugènia Bieto, va ser l'única dona de la seva promoció i ha aconseguit fer-se un lloc en un món d'homes: el de l'empresa. L'esforç i el talent han estat els pilars per aconseguir-ho. El seu pare li va donar dos consells molt valuosos: "Facis el que facis tingues passió"i "tot es guanya amb esforç". Bieto recorda els seus inicis i parla de l'escola de negocis que vol promoure basada en els valors, l'ètica i el sentit de responsabilitat social en un entorn d'innovació i capacitat d'emprenedoria. 

 • Talents - Antoni Bassas

  El periodista Antoni Bassas és el protagonista del programa amb què arrenca la segona temporada de Talents. Amb una dilatada experiència a TV3 i sobretot a Catalunya Ràdio, Bassas forma part actualment de l'equip directiu del diari Ara, on presenta un espai d'anàlisi. L'entrevista, realitzada per Andrés González-Nandín, se centra en la seva trajectòria professional, les experiències més destacades com a periodista i els reptes que afronta avui dia la professió.

Facebook

Twitter

3.221.159.255