ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Visita del copríncep francès François Hollande

Comparteix:

Visita del copríncep francès François Hollande: Especial visita François Hollande programa complet ATV divendres 13 de juny

El 12 i 13 de juny Andorra va rebre la visita de François Hollande. Com sempre en aquestes ocasions, Ràdio i Televisió d'Andorra va informar de tots els esdeveniments relacionats amb la visita i va connectar amb tots els moments de l'estada del copríncep francès.

En aquesta pàgina aniràs trobant notícies i reportatges sobre la visita, els seus preparatius i l'agenda prevista. I els programes especials de dijous 12 a la tarda i divendres 13 al matí amb tots els actes de la visita, que també es van poder seguir a través del Canal web d'Andorra Difusió, i els streamings d'Andorra Televisió i Ràdio Nacional d'Andorra. Hem afegit aquesta línia de temps interactiva perquè puguis seguir punt per punt la visita de François Hollande. 

**RTVA ha rebut el premi Tristaina de periodisme per la cobertura de la visita del Copríncep francès durant la Nit Literària celebrada el 6 de novembre de 2014. 

 

 


 • Especial visita François Hollande divendres 13-06_5a_Part

  Hollande arriba a Ordino en una de les visites més properes i amb més humor, després es dirigeix a la Massana fins que arriba a la plaça del Poble. Allà el reben centenars de persones. El cap de Govern i el Copríncep pronuncien un discurs dirigit a la ciutadania. Hollande elogia la reforma fiscal, els avenços en transparència per acostar-se a Europa, l'obertura econòmica, així com el sistema educatiu i la conservació del patrimoni. Ha estat un parlament molt proper, optimista i de confiança. S'ha compromès a intercedir per resoldre els problemes dels accessos amb França. Després del discurs multitudinari a la plaça visita Encamp i Canillo. L'anàlisi amb Casimir Arajol i Pere Moles.

 • Especial visita François Hollande divendres 13-06_6a_Part

  Tamquem el programa amb el darrer anàlisi de la visita del Copríncep francès, que sens dubte serà recordada per la seva trascendència en aquest moment de canvis en l'economia i fiscalitat del país i sobretot per la seva proximitat amb la ciutadania. 

 • Especial visita François Hollande divendres 13-06_4a_Part

  Parlem amb un dels alumnes del Lycée i veiem l'expectació que aixeca la visita d'Hollande entre docents i escolars. Després es dirigeix a Ordino mentre a la plaça del Poble s'ultimen preparatius per al discurs més popular.

 • Especial visita François Hollande divendres 13-06_3a_Part

  El Copríncep francès arriba al Lycée, on protagonitza un col·loqui amb els alumnes que ha estat iniciativa seva per copsar les opinions dels més joves. 

 • Especial visita François Hollande divendres 13-06_2a_Part

  Hollande visita Sant Julià de Lòria, on l'han rebut més d'un centenar de ciutadans. Tant el Coprincep com la cònsol han destacat la importància del sistema educatiu francès.

 • Especial visita François Hollande divendres 13-06_1a_Part

  Repassem amb Gualbert Osorio i Cristina Orduña la trascendència de la visita de François Hollande i les paraules i gestos del Copríncep durant la seva estada a Andorra, mentre estem pendents de la seva arribada a Sant Julià i al Lycée. 

Facebook

Twitter

3.81.28.10