ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Visita del copríncep francès François Hollande

Comparteix:

Visita del copríncep francès François Hollande: Especial visita François Hollande programa complet RNA divendres 13 de juny

El 12 i 13 de juny Andorra va rebre la visita de François Hollande. Com sempre en aquestes ocasions, Ràdio i Televisió d'Andorra va informar de tots els esdeveniments relacionats amb la visita i va connectar amb tots els moments de l'estada del copríncep francès.

En aquesta pàgina aniràs trobant notícies i reportatges sobre la visita, els seus preparatius i l'agenda prevista. I els programes especials de dijous 12 a la tarda i divendres 13 al matí amb tots els actes de la visita, que també es van poder seguir a través del Canal web d'Andorra Difusió, i els streamings d'Andorra Televisió i Ràdio Nacional d'Andorra. Hem afegit aquesta línia de temps interactiva perquè puguis seguir punt per punt la visita de François Hollande. 

**RTVA ha rebut el premi Tristaina de periodisme per la cobertura de la visita del Copríncep francès durant la Nit Literària celebrada el 6 de novembre de 2014. 

 

 


 • Especial visita François Hollande 6a hora

  Recta final del programa. Hollande es dirigeix a Soldeu on ofereix un dinar a les autoritats andorranes. S'acomiada d'Andorra agraint l'hospitalitat rebuda. Analitzem les relacions econòmiques amb França amb Pere Augé i Miquel Armengol. Divendres 13 de juny.

 • Especial visita François Hollande 5a hora

  Continua la visita de François Hollande a Encamp, on també es mostra molt proper a la ciutadania, com a la resta de parròquies. Seguidament marxa cap a Canillo, parròquia que tanca el recorregut públic del Copríncep francès, L'anàlisi amb Pere Augé i Miquel Armengol. Divendres 13 de juny

 • Especial visita François Hollande 4a hora

  Centenars de persones reben a François Hollande a la plaça del Poble en l'acte central dedicat a tota la ciutadania d'aquest segon dia de visita del Copríncep. Ens acompanya Miquel Armengol. El cap de Govern i el Copríncep ofereixen un discurs. Hollande ha elogiat la reforma fiscal, els avenços en transparència per acostar-se a Europa, l'obertura econòmica, així com el sistema educatiu i la conservació del patrimoni. Ha estat un parlament molt proper, optimista i de confiança. S'ha compromès a intercedir per resoldre els problemes dels accessos a França. Seguidament ha visitat Encamp.Divendres 13 de juny

 • Especial visita François Hollande 3a hora

  Hollande deixa el Lycée i es dirigeix a la següent parròquia prevista en el recorregut. És Ordino, una visita marcada per l'humor i la proximitat. Espot s'ha mostrat exultant davant la presència d'Hollande. Després el Copríncep s'ha dirigit a la Massana. Continuem l'anàlisi amb Massa I Forné. Divendres 13 de juny. 

 • Especial visita François Hollande 2a hora

  Analitzem la visita de François Hollande aquest divendres 13 de juny amb Joan Massa i Marc Forné. Durant aquesta segona hora de programa Hollande visita el Lycée i protagonitza un col·loqui amb els alumnes per copsar la seva opinió. Molta expectació entre professorat i alumnes. Divendres 13 de juny.

 • Especial visita François Hollande 1a hora

  En aquesta primera hora repassem què va dir el Copríncep francès en el seu discurs a la Casa de la Vall i com va voler mostrar molta proximitat amb la ciutadania. Avui el recorregut ha començat a Sant Julià de Lòria. Divendres 13 de juny.

Facebook

Twitter

3.235.181.103