ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Visita del copríncep francès François Hollande

Comparteix:

Visita del copríncep francès François Hollande: Valoracions polítiques i institucionals

El 12 i 13 de juny Andorra va rebre la visita de François Hollande. Com sempre en aquestes ocasions, Ràdio i Televisió d'Andorra va informar de tots els esdeveniments relacionats amb la visita i va connectar amb tots els moments de l'estada del copríncep francès.

En aquesta pàgina aniràs trobant notícies i reportatges sobre la visita, els seus preparatius i l'agenda prevista. I els programes especials de dijous 12 a la tarda i divendres 13 al matí amb tots els actes de la visita, que també es van poder seguir a través del Canal web d'Andorra Difusió, i els streamings d'Andorra Televisió i Ràdio Nacional d'Andorra. Hem afegit aquesta línia de temps interactiva perquè puguis seguir punt per punt la visita de François Hollande. 

**RTVA ha rebut el premi Tristaina de periodisme per la cobertura de la visita del Copríncep francès durant la Nit Literària celebrada el 6 de novembre de 2014. 

 

 


  • Els cònsols, satisfets amb el recorregut per les parròquies

    Destaquen la importància d´aquest gest que el seu predecessor, Nicolas Sarkozy, no va fer. Especialment satisfet s´ha mostrat el cònsol d´Ordino, que no va assistir als actes amb Sarkozy. A Encamp, Jordi Mas ha avançat que aprofitarà la visita del Copríncep per demanar-li ajuda en l´afer dels tancaments de la carretera amb França.

  • Els grups parlamentaris valoren la visita d'Hollande

    Els grups parlamentaris situen dins la normalitat institucional la visita d'Hollande.  El grup mixt la lliga amb l´aprovació de l´IRPF i voldria que  recalqués el paper moderador dels Coprínceps. Demòcrates i socialdemòcrates esperen d´Hollande algun gest polític i un missatge de confiança.

Facebook

Twitter

3.81.28.10