Xic&Dans

Comparteix:

Xic&Dans: Temporada 2013-2014

Arriba la cinquena temporada de Xic&Dans! Aquest any compta amb alumnes dels tres sistemes educatius, i s'hi han afegit per primera vegada escoles de Catalunya, la Catalunya del Nord i les Illes Balears.

Xic&Dans vol  fomentar l’esport, l’expressió corporal i artística, el treball en equip, la diversió i valors com la superació i l’esforç.


 • Xic & Dans programa 13 - La Final

  Gala final de Xic&Dans en què coneixem els guanyadors per parelles i de coregografia grupal. En primer lloc veiem ballar les 7 parelles finalistes una samba, un txa-txa-txa, un tango i un rock&roll. Durant al segona part veiem les 5 coreografies de grup finalistes! I durant el programa també podeu gaudir d'exhibicions, les actuacions musicals de Sharon & Nick, Marta Roquet, Patxi Leiva i el grup de hip hop Get Back! No us podeu perdre tampoc el final del programa perquè veureu ballar tots els nens que han participat en tots els programes de Xic&Dans!!

 • Xic & Dans programa 12 - Segona semifinal

  Segona semifinal de Xic&Dans en què participen alumnes del Col·legi Janer. l'escola andorrana i francesa de Santa Coloma, l'escola francesa i andorrana d'Ordino, l'escola francesa i espanyola d'Encamp, l'escola andorrana i francesa de la Massana, l'escola andorrana d'Escaldes-Engordany i l'escola andorrana d'Encamp. 

 • Xic & Dans programa 11 - Comencen les semifinals

  Primera semifinal del Xic & Dans des de la sala Prat del Roure. En aquest programa coneixerem les primeres parelles que accedeixen a la final i els primers grups. Participen alumnes de l'escola Sagrada Família, Col·legi Janer, escola andorrana de Sant Julià de Lòria i escola andorrana i francesa de Ciutat de Valls! 

 • Xic & Dans programa 10 - Tercera gala classificatòria

  Tercera i última de les tres gales classificatòries en què veiem ballar en parella i en coreografies grupals els alumnes de l'Escola francesa i andorrana de Santa Coloma amb l'Escola andorrana i espanyola d'Escaldes-Engordany; els alumnes de l'Escola francesa i espanyola d'Encamp; els alumnes de 3r i 4t curs del Col·legi Janer i els alumnes de l'Escola francesa i espanyola de Sant Julià de Lòria. En les gales classificatòries es decideixen les parelles i grups que passaran a la semifinal d'aquest Xic&Dans. El jurat està format per Patty Bafino, directora de cultura d'Andorra la Vella, Susanna, entrenadora, professora, jurat internacional de ball esportiu i coordinadora de Xic&Dans, i el Jordi, un dels millors ballarins de danses urbanes d'Europa. 

 • Xic & Dans programa 9 - Segona gala classificatòria

  Segona de les tres gales classificatòries en què veiem ballar en coreografies grupals els alumnes de l'Escola francesa i andorrana de la Massana, del col·legi Janer, de l'escola francesa d'Escaldes-Engordany i de l'escola andorrana de Sant Julià de Lòria. En les gales classificatòries es decideixen les parelles i grups que passaran a la semifinal d'aquest Xic&Dans. El jurat està format per Patty Bafino, directora de cultura d'Andorra la Vella, Susanna, entrenadora, professora, jurat internacional de ball esportiu i coordinadora de Xic&Dans, i el Jordi, un dels millors ballarins de danses urbanes d'Europa. 

 • Xic & Dans 8 - Primera gala classificatòria

  Primera de les tres gales classificatòries en què veiem ballar en parella i en coreografies grupals els alumnes de l'Escola francesa i andorrana d'Ordino, l'Escola andorrana d'Encamp, l'Escola francesa de Ciutat de Valls, el Col·legi Sagrada Família i els alumnes de 5è del Col·legi Janer. En les gales classificatòries es decideixen les parelles i grups que passaran a la semifinal d'aquest Xic&Dans. El jurat està format per Patty Bafino, directora de cultura d'Andorra la Vella, Susanna, entrenadora, professora, jurat internacional de ball esportiu i coordinadora de Xic&Dans, i el Jordi, un dels millors ballarins de danses urbanes d'Europa. 

 • Xic & Dans programa 7 - Escaldes-Engordany

  Darrer programa abans de les gales classificatòries! Coneixem els alumnes de les escoles d'Escaldes-Engordany i els seus progressos. Tenen com a padrí a Patxi Leiva ! I també aprendrem a ballar txa-txa-txa en dos minuts. 

 • Xic & Dans programa 6 - Andorra la Vella

  Avui visitem Andorra la Vella i coneixem els nens que participen a Xic & Dans. A la capital ballen 80 nens de diversos centres educatius, i els apadrina l'esquiadora de la FAE, Mimi Gutiérrez, que s'atreveix a ballar-nos una salsa! En aquest capítol també aprenem a ballar samba en dos minuts!.

 • Xic & Dans programa 5 - La Massana

  Coneixem els nens de la Massana i a qui els apadrinarà a les gales: l'esquiador Roger Vidosa, que ens balla un txa txa txa a la plaça de les Fontetes. També aprenem a ballar salsa en dos minuts!

 • Xic & Dans programa 4 - Sant Julià de Lòria

  Aquesta setmana visitem Sant Julià i veiem com assagen els nens que participaran a les gales de Xic&Dans! Domi Trastoy, el primer andorrà en pujar l'Everest, els apadrinarà i també el veurem ballar. S'atreveix amb la música disco! 

Facebook

Twitter