Xic&Dans

Comparteix:

Xic&Dans: Temporada 2014-2015

Arriba la cinquena temporada de Xic&Dans! Aquest any compta amb alumnes dels tres sistemes educatius, i s'hi han afegit per primera vegada escoles de Catalunya, la Catalunya del Nord i les Illes Balears.

Xic&Dans vol  fomentar l’esport, l’expressió corporal i artística, el treball en equip, la diversió i valors com la superació i l’esforç.


 • Xic & Dans programa 6 - Encamp

  En aquest programa marxem a moure l’esquelet a Encamp! Per fer-ho comptarem amb la participació d’alumnes de l’escola andorrana i francesa de la parròquia. La professora de fitness i de dansa urbana, Elena Navarro donarà molts bons consells als joves “dancers”. També entrevistarem al cònsol menor Jordi Torres i seguirem una masterclass a càrrec de Lluís Vall per aprendre a ballar ràpid. Finalment ballarem al só de “Prince of Bel Air” i “My Humps” al Parc Prat Gran d'Encamp. 

 • Xic & Dans programa 5 - Canillo

  En aquest programa visitem Canillo i comptem amb la participació de l'escola andorrana i francesa. L'esquiadora de muntanya, Sophie Dusautoir, és la seva padrina, parlem amb el cònsol menor, David Palmitjavila, passem pel Món Màgic i ballem al Roc de les Bruixes. A la materclass amb Lluís Vall aprenem a ballar Life Dance.

 • Xic & Dans programa 4 - Sant Julià de Lòria

  Anem fins a Sant Julià, la parròquia amb la sang més calenta, segons l’Andi, i una de les parròquies més animades de l’edició passada. En aquest programa participen l’escola andorrana i l’escola francesa de Sant Julià de Lòria. El padrí és mossèn Pepe Chisvert, el rector de la parròquia. 

 • Xic & Dans programa 3 - Puigcerdà

  Xic&Dans creua per primera vegada la frontera i compta amb la participació de Puigcerdà, localitat representada pel Col·legi Alfons I, l'escola Llums del Nord i l'escola Vedruna. Ballem a la vora del llac i a les places de la vila i parlem amb el seu alcalde, Albert Piñeira. El padrí dels nens de Puigcerdà és Josep Antoni Hermida, ciclista de muntanya, campió del món el 2010 i medalla de plata als Jocs Olímpics d'Atenes. 

 • Xic & Dans programa 2 - La Massana

  Ens desplacem a la Massa i visitem per primera vegada el Col·legi Internacional dels Pirineus, que s'incorpora aquesta temporada al Xic&Dans. També estarem a l'escola francesa i a l'escola andorrana. A més, parlem amb Cedric Gràcia, corredor d'Enduro, que apadrina les ballarines de la Massana, i amb el cònsol major, David Baró. 

 • Xic & Dans programa 1 - Escaldes-Engordany

  Torna Xic&Dans amb una segona temporada que encetem a Escaldes-Engordany. En aquesta edició hi haurà novetats i escoles que s'afegeixen a la competició! A Escaldes veiem ballar els nens de l'escola andorrana i espanyola, els del Col·legi Sagrada Família i els de l'escola francesa. També parlem amb la cònsol major, Trini Marín, i amb la consellera d'infància i joventut, Núria Pons. El padrí de les escoles d'Escaldes és el periodista, presentador i escriptor Alfred Llahí. 

Facebook

Twitter