Xic&Dans

Comparteix:

Xic&Dans: Temporada 2015-2016

Arriba la cinquena temporada de Xic&Dans! Aquest any compta amb alumnes dels tres sistemes educatius, i s'hi han afegit per primera vegada escoles de Catalunya, la Catalunya del Nord i les Illes Balears.

Xic&Dans vol  fomentar l’esport, l’expressió corporal i artística, el treball en equip, la diversió i valors com la superació i l’esforç.


 • Xic & Dans - Final

  Ha arribat el gran dia! Els grups que han arribat a la final han de donar el màxim si volen ser els guanyadors. Tothom està preparat: professors, preparadors i concursants demostraran perquè s'han classificat. Qui guanyarà? L'enhorabona a tothom!

 • Xic & Dans - Segona semifinal

  S'acosta l'hora de la veritat i els participants espremen les possibilitats de ser a la gran final. Els professors, preparadors i els protagonistes han de demostrar davant el jurat si són els escollits per certificar el pas a la final.

 • Xic & Dans - Comencen les semifinals!

  Aquesta setmana a Xic & Dans, primera semifinal de la temporada! A banda de les actucacions de les coles que competeixen per arribar a la gran final, en el programa d'avui també veurem una novetat: els balls musicals, on els participants no només fan coreografies sinó que també s'atreveixen a cantar. Això sí, fora de competició

 • Xic & Dans - Dura lluita per classificar-se a les semifinals

  Aquesta setmana a Xic & Dans, segon resum de les gales classificatòries, on veurem com l'Andi continua treballant de valent per poder participar a les proves, i com diferents escoles d'Andorra, Catalunya i la Catalunya Nord s'esforcen al màxim en les actuacions per ser els escollits pel jurat per passar a la semifinal.

 • Xic & Dans - Comencen les gales classificatòries

  Aquesta setmana, a Xic & Dans, primer programa resum de les gales classificatòries amb entrevistes, els protagonistes, les coreografies de les escoles,... Coneixem el jurat, les primeres classificacions…  I veurem com l'Andi treballa dur per poder-se presentar com a participant! Se'n sortirà?

 • Xic & Dans - Inaugurem la tercera edició amb una festa

  Gaudim de la festa que ha inaugurat la tercera temporada del Xic&Dans. Coneixem les novetats, els protagonistes, les escoles que s'hi presenten, els professors i les noves cançons i coreografies que faran que no parem de ballar. 

 • Xic & Dans - Resum 2015

  Comença la tercera temporada de Xic&Dans i en aquest primer programa revivim els millors moments de l'edició anterior, anècdotes, assajos, els nervis abans de les gales i com els guanyadors van gaudir del seu premi.

Facebook

Twitter